Nu Skin

S-a lansat New Folder, prima colectie vestimentara DallesGO!

Eugenia Dinescu, redactor

Cele 20 de saptamani de cursuri intensive de design vestimentar la DallesGO au dat roade. NEW FOLDER este prima colectie vestimentara DallesGO si reuneste 21 de tinute, concepute si lucrate de cursanti, impreuna cu profesorii lor, Lena Criveanu si Melania Tucureanu. Colectia a fost lansata printr-o prezentare de moda, in care styling-ul, machiajul si coafura au fost asigurate de cursantii diviziei Fashion DallesGO, in cadrul unui eveniment la care au participat peste 150 de reprezentati ai presei, bloggeri si pasionati de moda.“Cursantii au fost foarte frumosi si cred ca am trezit in ei pasiunea de care au nevoie pentru a duce lucrurile mai departe. Au invatat sa se uite la ei, sa se uite in ei, au invatat sa se exprime si, din acel moment, au venit emotiile si vibratiile”, declara designerul Lena Criveanu.

In cele 20 de saptamani de cursuri, participantele, si-au dus pasiunea pentru moda la un nivel incredibil. Au parcurs alaturi de profesorii DallesGO drumul unei colectii vestimentare, de la concept la schite, tipare si la crearea propriu-zisa a pieselor ce alcatuiesc colectia NEW FOLDER. Au evoluat spectaculos si au acumulat un bagaj impresionant de cunostinte din domeniul modei, de la istoria costumului la legaturile subtile dintre evenimentele sociale si fenomenul fashion.Rezultatul este o colectie ce are la baza o preocupare comuna, indreptata spre elementele prezente in lumea naturala inconjuratoare. S-a pornit de la un jurnal personal, de la o serie de semne si imagini ce formeaza universul intim al fiecarui participant la curs. Ingredientele comune jurnalelor au fost atent prelucrate si derivate in ceea ce avea sa devina o colectie unitara, clar integrata in inepuizabila serie de semne apartinând universului naturii.“NEW FOLDER e un nou inceput, o alta abordare a dialogului nostru cu arhitectura specifica naturii, un invelis de volumetrii ce deriva din bazele simple ale vestimentatiei clasice”, conchide Melania Tucureanu, unul dintre designerii coordonatori ai colectiei.

Dupa cinci ani de la lansare si zece generatii de cursanti, DallesGO reuneste o comunitate activa de peste 2200 de absolventi, fiind cea mai cunoscuta platforma de cursuri after work din România.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!