Simona Semen a lansat o noua colectie vestimentara

Mihaela Dobre, redactor Divahair.ro

Inspirata de fotografiile marelui David Hamilton, noua colectie Simona Semen mixeaza un look aristocrat, intens si sofisticat cu libertatea de expresie si ludicul juvenil ale anilor 70.

Tonurile calde (roz, beige, auriu) contrabalansate de albastrul marin sau rosul intens, sunt transformate in plasticitati moderne asimiland, intr-o maniera complexa dantelele sofisticate, surpapunerile in 3D sau broderiile minutioase. Se contureaza imaginea unui personaj elevat, dar proaspat, bogat in accente, dar visator in ansamblul lui.

Detaliile subtile ale  structurilor vegetale sunt sublimate, la nivel vizual, prin plase textile suprapuse ce reusesc sa creeze aceeasi emotie plastica, alaturi de volumele echilibrate ce contureaza inedit eleganta sobra, dar spectaculara a rochiilor - coloana vertebrala a noii colectii.

Simona Semen
Simona Semen

Ca spatiu al campaniei, viitorul sediu al Florariilor Iris, a fost alegerea fireasca. Aerul sau inedit, boem si misterios, de perioada interbelica reprezentativa, incarcat de nesfarsite amestecuri florale a facilitate dialogul fundamental cu colectia si cu naiva iubire de frumusete pura specifica anilor 70,reinterpretata pentru acest sezon.

Colectia reprezinta un pas inainte in evolutia brand-ului Simona Semen, in conturarea clara a personajului tinta: acea femeie pentru care eleganta trebuie sa confere, pe langa aristocratie si un aer de libertate, pe langa forta si o fragilitate simultana revelata unic in personajele eterice ale lui David Hamilton, reconstruita acum pentru femeia secolului 21 in noul sezon Simona Semen primavara/vara 2014.

Colectia este disponibila in studio-ul Simona Semen Str. Sagetii nr.9 si in designer store-urile: Band of Creators, Endra, Zenya sau online pe Moja.ro&WeLoveCouture.ro.

In galerie gasesti mai multe imagini din colectia Simona Semen

1 Vezi galeria foto » 2 3
Articolul urmator Exprimarea de sine schimbă lumea - Noua campanie MODIVO pentru primăvara-vară 2022

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.