Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Despre femei puternice și dinamice, Colecția FW1819 “Identity” by Minodora Spânu

Ana Munteanu

Femeia este în centrul atenției în viziunea Minodorei Spânu, Designer Miss Mi. Și cred că poți empatiza și te poți regăsi și tu în asta. Indiferent că îți dorești un outfit classic, comod, rafinat sau unul elegant, te vei identifica perfect cu noua colecție Identity FW1819 by Minodora Spânu.

IDENTITY by Minodora Spânu-1

Colecția IDENTITY by Minodora Spânu se adresează femeilor autentice, puternice, libere si încrezătoare si tuturor celor ce nu acceptă jumătăți de măsură. Accentul cade pe feminitate, ținutele par desprinse dintr-o poveste iar protagonistele sunt femeile puternice, ce pot purta piesele cu încredere, care emană o senzualitate de neegalat. Noua colecție “Identity” by Minodora Spânu portretizează perfect o femeie puternică, încrezătoare și rafinată.

IDENTITY by Minodora Spânu-2

Chiar și zilele ploioase sau triste de toamnă îți vor stârni imaginația și îți vor provoca creativitatea. Piesele Miss MI te inspiră instant, meriți să te simți și să arăți impecabil oriunde te duci, fie că este vorba de viața de lucru zilnică sau de un eveniment deosebit. Există o complexitate și o flexibilitate sofisticată și rafinată în colecția toamnă/iarnă de anul acesta, ce întruchipează femeia zilelor noastre, mai dinamică, mai șic și mai rafinată că oricând.

“Am început schițarea colecției IDENTITY imaginându-mi că dincolo de gender este importantă esența ființei și felul în care femeia se simte cu ea însăși. Poate de aceea m-am imaginat un regizor care este conștient că valoarea sa, venit în urma talentului, a muncii depuse pentru a îi inobila talentul, talent care sparge tiparele timpului. Un regizor care pune în scenă rând pe rând plin de fragilitate, si care paradoxal îi da puterea creativă, haina care să îți dea încredere în propria fiinta! M-am jucat cu fiecare rol, precum al unui pictor care iubește simțul culorii, cel al unui sculptor care apreciază formă și volumul, cel al unui scenograf care vede dincolo de aparențe și gândește baza unui concept unic dar cu aceeași putere și cu o inspiratie” nebună” să creeze piese impecabile! “ ne răspunde Minodora la întrebarea: Ce te-a inspirat la acesta nouă colecție?

Actualitatea de care dă dovadă arată individualitatea brandului, ce se oglindește în femeia pe care o portretizează, acesta meritându-și pe deplin distincția și renumele.

Colecția este disponibilă online pe www.missmi.ro, dar și pe pagina oficială de Facebook/ @Missmidesign sau Instragram. Buy Now or Cry Later!

IDENTITY by Minodora Spânu-3

Photo credit: Reinhardt Rothbacher

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!