Ești gata de vară? E timpul să găsești pantaloni scurți pentru bărbați

Ești gata de vară? E timpul să găsești pantaloni scurți pentru bărbați

Redactor Divahair.ro

Deși pantalonii scurți sunt un element destul de simplu și clasic al vestimentației masculine – uneori provoacă multă confuzie. Pentru că, mulți bărbați nu știu ce lungime a pantalonilor scurți este potrivită în anumite situații sau cum ar trebui purtați. Astăzi îți vor fi oferite câteva sfaturi despre cum să te pregătești pentru vară!

Scurt istoric al apariției pantalonilor scurți pentru bărbați

Din punct de vedere istoric, de multă vreme, pantalonii scurți au fost rezervați exclusiv băieților, atât ca pantaloni purtați informal, cât și ca parte a uniformelor școlare. Bărbații adulți s-au îmbrăcat în pantaloni scurți abia după cel de-al Doilea Război Mondial și totul a început cu soldații staționați la tropice, unde, după cum poți ghici - era foarte cald. Ca mulți alții - și această piesă de îmbrăcăminte militară și-a făcut loc în tendințe, și așa, pantalonii scurți pentru bărbați și-au început cariera în moda sportivă și recreativă. În anii douăzeci ai secolului trecut, au apărut ca haine de vară, casual.

barbati imbracati cu pantaloni scurti

Pantalonii scurți: când îi porți?

Pantalonii scurți de bărbați trebuie purtați doar în anumite situații întemeiate. Cum ar fi, de exemplu, temperatura ridicată sau o anumită locație( la mare). Merită să îți amintești că acum este o „lume cu aer condiționat”, așa că, dacă există aer condiționat acasă, în mașină, la job și oriunde altundeva mergi - poți purta pantaloni ușori de vară, de exemplu din in, în locul pantalonilor scurți.

Mai exact, merită purtați la ocazii neoficiale: la plajă, în timpul sportului și al recreerii în aer liber, pentru un grătar în grădina de vară sau unde ești cu familia si prietenii. Nu este recomandat să porți pantaloni scurți la întâlnirile cu străinii (chiar la picnicuri în grădină cu oameni pe care nu îi cunoști), iar în circumstanțe de afaceri ar fi o gafă gravă.

Cum se poartă pantalonii scurți pentru bărbați?

Acest lucru depinde de situație și de condițiile fiziologice ale fiecărui bărbat. Cea mai standard opțiune sunt pantalonii scurți a căror lungime se termină chiar deasupra genunchiului sau ajung puțin peste acesta. Pantalonii foarte scurți, ce ajung pana la jumătatea coapsei, trebuie purtați doar în legătură cu practicarea sportului - în afara sălii de sport, a terenului de tenis sau a pistei de biciclete, nu există.
Pantalonii scurți măresc vizual coapsele. Pentru ca ei să nu arate disproporționat și amuzant în raport cu picioarele goale- nu trebuie să fie prea largi. Pe de altă parte, nu toți bărbații se simt confortabil atunci când aleg o pereche de pantalonii scurți înguști. De aceea, fiecare bărbat trebuie să verifice cu atenția oferta Bolf, pentru a găsi perechea potrivită pentru sine.

Pantalonii scurți pentru bărbați în stil cargo sau safari sunt recomandați în timpul drumețiilor sau excursiilor în natură, mult mai rar sunt purtați în alte momente. Pe de altă parte, pentru întâlnirile cu prietenii, de exemplu la un bar de pe plajă - modelele minimaliste, precum pantalonii scurți chino sau pantalonii scurți din denim pentru bărbați, vor funcționa bine .

Când vine vorba de acest element vestimentar, modelele clasice sunt la putere. Merită să te concentrezi cel mai adesea pe culori uniforme, atemporale: vișiniu, negru, kaki și bej. Alege pantaloni scurți colorați, cu modele, doar într-o vacanță la mare.

Cămășile, tricourile casual sau modelele polo, mai elegante, sunt cele mai recomandate piese vestimentare care se potrivesc cu pantalonii scurți.. Poartă sandale cu pantalonii scurți, bineînțeles fără șosete, pentru că această variantă este rezervată doar nemților mai în vârstă aflați în vacanță. De asemenea, nici mocasinii nu necesită șosete. Dacă alegi alți pantofi pentru pantalonii scurți, asortează-i cu șosete până la gleznă.

Articolul urmator
Cum se poartă cămașa: sfaturi de care să ții cont
Cum se poartă cămașa: sfaturi de care să ții cont
Cat de pretentioasa esti in materie de barbati?
Incepe quiz
Cat de pretentioasa esti in materie de barbati?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.