Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

FASHION Ten - Descopera talentele autohtone din design si imagine: Dan St. Andrei

Miercuri, 16.05.2012

FASHION Ten.10 reprezinta un proiect initiat de Alin Galatescu si Diva Hair prin care ne-am propus sa prezentam publicului larg talentele autohtone din design si imagine. In primul material din acest proiect am vorbit despre Roxana Enache, pasionata de arta fotografica.

Pentru noul episod mentinem aceeasi pasiune, insa ti-l prezentam pe Dan St. Andrei - Art Director, fotograf si pictor, activ de peste 20 de ani in media si publicitate.

Dan St. Andrei este freelancer specializat in fotografia de arta, fashion, portret, glamour. Activitate sa expozitionala este intensa,fiind prezent in galerii si colectii particulare din: Portugalia, Romania, USA, Canada si Germania.

Despre DstA:

Sunt clipe in care ne intrebam despre rosturi, despre semnificatii si motivatii. Sunt clipe in care ne intrebam despre viata, asa cum e sau asa cum ne inchipuim noi ca este. Sunt clipe in care lasa imaginatia libera, in care ne permitem sa visam.

Uneori e greu de spus daca traim in vis sau in realitate. Dan este un visator. El traieste prin astfel de clipe, nu e realist si, ca orice alt visator, nu este perfect, dar imperfectiunea e frumoasa. Astfel, el incearca sa transforme realitatea intr-o alta realitate, realitatea lui personala si intima. 

In lucrarile sale se pot ghici simboluri ascunse, nascute din experiente discrete, exprimate delicat, uneori poti simti o vaga neliniste, alteori predomina senzatia de netarmuire, dar privind cu atentie in interiorul acestui univers realizezi ca autorul se afla in cautarea rosturilor si motivatiilor ascunse ce pun in miscare lumea noastra.

  

Subiectele abordate sunt luate din viata de zi cu zi, principiul dupa care se ghideaza fiind acela ca: oricine poate fi un sfant, pana la urma toti sfintii au fost la inceput oameni obisnuiti. El incearca, si reuseste, sa gaseasca lumina din fiecare lucru, fiinta sau situatie care,altfel, poate, ar fi trecut neobservate. Fotografiile sale atrag si te fac sa le privesti indelung, pana in clipa in care simti ca, uneori, lucrurile de care esti sigur nu exista.

  

Uneori, ai impresia ca iei parte la o naratiune autobiografica avand ca suport fotografia, ai senzatia ca patrunzi intr-o lume stiuta doar de autor si care acum ti se dezvaluie. Imaginile se intiparesc in memoria privitorului si reapar uneori ca o experienta familiara, ca ceva trait in vremuri de mult uitate.

  

"Viata e, pana la urma, o vesnica incercare de a-ti intelege rostul, de a te construi si modela, de a evolua si de a te defini... mi-ar place sa descopar zilnic motive pentru a ma iubi." Dan St. Andrei.

  

Contact:

http://www.danandrei.com

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!