Femeia modernă poartă dresuri cu stil – descoperă colecțiile de la Sosetaria.ro

Femeia modernă poartă dresuri cu stil – descoperă colecțiile de la Sosetaria.ro

Lorena Teacă

A existat dintotdeauna o dilemă despre dresurile potrivite și cu atât mai mult cu cât modelele disponibile sunt atât de variate. Acestea au devenit un element de impact pentru ținutele feminine și prin urmare necesită o atenție deosebită în alegere.Magazinul online Sosetaria.ro vine în întâmpinarea preferințelor feminine atât de diverse cu o selecție de dresuri de la branduri cunoscute, în modele și grosimi variate, dresuri seducătoare și potrivite în orice sezon.

Piioare cu dresuri

Dresurile, o poveste despre bun gust

Nu orice dres se potrivește oricărei femei sau în orice context. În timp ce nuanțele deschise pun accent pe forme, cele închise sunt mai sobre și totuși mai ușor de potrivit oricărei siluete. În ultimul timp a apărut și această masivă tendință a dresului colorat, o încântare la propriu căci animă orice tip de outfit. Cer doar să fie bine alese, pentru a fi un element vedetă.
Din fericire pentru orice preferință răspunsul potrivit este magazinul online www.sosetaria.ro. Bogăția texturilor, selecția calitativă a dresurilor regăsită aici reprezinta un avantaj din start. Pentru cunoscătoare, branduri precum Fiore, Egeo, Lores, Mitext și Marilyn sunt găzduite de același magazin, iar fiecare în parte prezintă o altă poveste.

Dresul negru

Un etern simbol feminin și deopotrivă un indiciu al eleganței constă în dresul negru. Acesta pare să se asocieze la orice și oricând, maschează defectele astfel că orice femeie îl va aprecia. Este aceeași poveste cu tiparul clasic de little black dress - doar că un astfel de concept poate să ducă ușor și spre banal. Așadar nu mai este de ajuns să etalezi un dres negru, ci trebuie totuși să faci o notă discordantă și să expui și un altfel de model.

Sosetaria.ro propune spre exemplu ciorapii cu model și dedică o categorie numai pentru aceștia. Fundițe, inimioare, detalii romantice de acest gen pot decora dresul. Nici bulinele nu sunt excluse din lista de opțiuni, dar modele mai moderne pun accent pe joc de linii, pe dantelă sau imitații de jartiere.

Dresul colorat

O astfel de opțiune poate defini o femeie îndrăzneață și nu numai. Sunt chiar recomandate celor cu picioarele robuste, mai ales când dresul este mai gros și mat. În acest caz culorile recomandate rămân cele mai închise, de la bordo la bleumarin sau verde închis.

Sunt în mare vogă în ultimii ani și au și motive pentru asta – aceștia părăsesc zona neutră și clasică, vin în variante vibrante și atractive, iar efectul este desigur unul seducător. Însă în această joacă vestimentară de tonuri și dresuri trebuie să existe o armonie și un echilibru. De preferat este alegerea unor culori complementare sau un ton vibrant ce se combină cu altele neutre. Sau, într-un mod rezumat, regula de 3 simplă, fără mai mult de 3 culori în aceeași ținută, este o cale sigură de a nu da greș cu purtarea dresurilor colorate.

Categoria dresurilor colorate ocupă un loc special la Sosetaria.ro, asta pentru că există opțiuni și pentru copii. Din varietatea colecțiilor se remarcă modele de la Fiore și Marilyn, de la roșii la maro, roz, verzi, lila etc.

Dresul plasă

Acesta este mai pretențios și se asociază fie cu un look rebel, fie cu unul sexy. Depinde, desigur, și cum se combină cu articolele vestimentare alese. Mai ales pentru adeptele stilului retro, acest tip de dres este un must have.

Pentru a pune în evidență un astfel de dres, este de preferat ca ținuta să nu dispună de elemente ce concurează la propriu cu modelul ciorapului. Intrigă chiar și prin subtila limită dintre vulgaritate și bun gust. Întocmai pentru că sunt versatili și pot fi purtați în variate combinații, sunt acel tip de dres pe care orice femeie ar trebuie să îl aibă în garderobă.

Pentru o astfel de preferință, Sosetaria.ro propune ciorapi cu bandă adezivă, șosete scurte tip plasă, cu plasă mare și nu numai. Când simți nevoia de mai mult, regăsești modelul cu portjartier în același loc.

De reținut

Dresul este o metodă inedită prin care o ținută este bine compusă și transmite un mesaj. Importanţa acestui element nu trebuie subestimată, mai ales în rândul femeilor moderne, ce au la dispoziție și atât de multe modele de dresuri. Sosetaria.ro prin gama sa spune povestea dresurilor seducătoare în atât de multe variante.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.