Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Geanta pe care toată lumea o poartă în 2019

Lorena Teacă

Chiar dacă au mai fost la modă acum mulți ani, gențile micuțe de umăr sunt cele care se vor purta din nou în 2019. În ultima vreme, gențile extrem de mari au fost cele care s-au aflat în fruntea tendințelor, însă din 2019 dimensiunile mici sunt cele care fac cu ochiul pasionatelor de fashion.

Rucsacurile vor fi uitate, pentru că femeile se vor reorienta spre noile modele de genți, care vor putea fi cumpărate în diferite culori și modele.

Femeie cu bluză albă și ochelari la ochi

Sursa foto: Instagram

Făcând puțin haz de necaz, trebuie să aducem la cunoștința doamnelor că vor fi nevoite să-și lase acasă o mare parte din lucrurile inutile pe care le îndesau până acum în geantă, pentru că la modă vor fi gențile micuțe, unde vor încăpea doar lucrurile cu adevărat importante. 

Extrem de elegante și finuțe, completează extrem de frumos orice ținută, oferind un gram de strălucire și rafinament doamnelor, fără foarte mult efort. Pot fi purtate atât la vestimentații realizate din rochii și pantofi, cât și la blugi și adidași.

O femeie cu o geantă mică, portocalie

Sursa foto: Pinterest

Se poate spune că revenirea în tendințe a acestui accesoriu reprezintă un moment de nostalgie al anilor ’90, când aceste genți erau purtate de toate doamnele, indiferent de moment, eveniment sau clasă socială. Astfel, se poate observa cum ușor, ușor moda se reîntoarce și aduce în atenția femeilor articolele vestimentare ale vechilor decenii.

Așadar, a venit timpul să-ți scoți de la naftalină gențile de umăr și să începi să le porți cu mândrie în văzul tuturor. În plus, uită de rucsacurile grele și optează pentru genți mici și eleganță garantată.

Surse foto: iStock, Instagram, Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.7 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta