Inca 4 magazine H&M se vor deschide, in Romania, pana la sfarsitul primaverii

Redactor Divahair.ro

Pana in vara lui 2011, H & M Hennes & Mauritz AB va opera sase magazine in Romania. Dupa ce si-a anuntat intrarea pe piata cu deschiderea magazinelor din AFI Palace Cotroceni si Unirea Shopping Centre la sfarsitul lui martie, H&M va deschide inca trei magazine in Bucuresti si unul in Brasov.

Deschiderea magazinului H&M din Baneasa Shopping City este planificata pentru 31 martie, iar magazinele din Plaza Romania si Bucuresti Mall se vor deschide pe 8, respectiv 15 aprilie. Primul magazin H&M din afara Bucurestiului se va deschide la Brasov, in Unirea Shopping Center, pe data de 29 aprilie 2011.

In ziua deschiderii fiecarui magazin, primii 100 de clienti vor primi un FASHION CARD in valoare de 80 RON, care va putea fi folosit in orice magazin H&M din Romania.

 

"Ne bucuram sa anuntam deschiderea a inca 4 magazine H&M in Romania in aceasta primavara. Suntem nerabdatori sa ne surprindem clientii din Romania si sa le oferim moda de cea mai buna calitate la cel mai bun pret, atat in Bucuresti, cat si in alte orase. Suntem mandri de consilierii nostri de vanzari, care sunt motivati si profesionisti si vor oferi servicii competente clientilor din toate magazinele noastre. Cultura H&M este bazata pe valori, dar si pe incredere in initiativa si curajul angajatilor nostri de a-si sustine ideile. Ei sunt cei care traiesc in spiritul H&M si fac aceasta companie sa fie mai mult decat un concept de business", a declarat Carlos Duarte, County Manager H&M pentru Romania.

Sezonul de primavara-vara reinventeaza piesele clasice favorite ale femeilor, iar garderoba este plina de articole perfecte care au fost restilizate si regandite pentru a crea look-uri complet noi. Se remarca o preferinta catre functionalitate, atat in alegerea materialelor, cat si a formelor, iar multe dintre fibrele folosite sunt fie organice, fie reciclate. La H&M, ne mandrim cu faptul ca lucram in continuare cu materiale sustenabile pentru a produce haine moderne, care in curand vor deveni piese clasice.

Articolul urmator 6 piese esentiale in garderoba, pe care le poti purta din vara pana in toamna

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (16)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.
  Elena Balbarau
  20 martie 2011 19:07

  este un magazin super, eu cumpar de la milano, unde locuies si chiar cred ca va face o intrare spectaculoasa si ca va avea succes!!!

  katy (anonim)
  18 martie 2011 17:05

  Era si vremea sa vina si in Romania, abia astept sa merg la shopping!!!!

  Dana (anonim)
  18 martie 2011 01:01

  Cum marea inaugurare pe 26? Marea inaugurare e pe 25, in Afi Palace...