Lista coafurilor care nu se mai poartă în toamna 2019

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Toamna se apropie cu pași repezi și lookul nostru are nevoie de reîmprospătare. Atunci când vrem să ne simțim bine, primul gând care ne vine în minte este să ne schimbăm coafura. Orice femeie ar vrea să-și dea drumul pletelor să fluture în vânt și să atragă toate privirile.

Coafura ne poate face să arătăm strălucitoare, dar anul acesta nu va fi prea ușor să ne menținem în trend. Mai ales persoanelor conservatoare le va veni destul de greu să se alinieze cu tendințele toamnei, care condamnă la dispariție multe dintre stilurile noastre preferate de coafură.

Spunem adio stilului ombre!

Spunem adio stilului ombre!

Stilul ombre a fost foarte popular în anii trecuți, pentru că este ușor de întreținut și lejer, care dă oricui un aspect tineresc și modern. Acest stil, care combină un ton mai închis la rădăcini și mai luminos la vârfuri, este potrivit pentru părul mediu și lung și dă senzația că părul a fost decolorat de soare.  

Părul natural se poate potrivi destul de bine în acest context, astfel încât nu mai este nevoie de vizite așa dese la salon. Deci, numai avantaje. Dar, cum toate lucrurile bune ajung la sfârșit, vremea stilului ombre se încheie. În locul său, stiliștii recomandă tehnica de vopsire balayage, care permite ca părul să aibă două sau trei nuanțe diferite, păstrându-și totuși un aspect foarte natural.

Sursa foto: Pinterest

La revedere, stil rainbow!

La revedere, stil rainbow!

Toate femeile au avut un gând secret de a încerca măcar o dată trendul rainbow sau unicorn, care te face să arăți desprinsă dintr-o poveste cu zâne. Probabil că multe și-au pus gândul în aplicare, pentru că a fost greu să reziste exploziei de culori care dădeau o senzație astrală.

Dar această toamnă aduce sfârșitul coafurii rainbow, cel puțin pentru femeile mature. Probabil că se va mai menține o perioadă la adolescentele care își doresc un look de eroină legendară, dar, încet-încet, se va renunța total la acest stil, destul de strident și dificil de întreținut. Aceeași soartă o vor avea și numeroasele tonuri de roz, de la nuanța electrică la buclele rose și pastel.

Sursa foto: Pinterest

Buclele dezordonate nu se mai poartă

Buclele dezordonate nu se mai poartă

Dacă ai părul lung, probabil că ai adorat stilul cu bucle dezordonate, adunate neglijent într-un coc, cu care mergeai la fel de bine la întâlniri, precum și la sala de gimnastică. Din păcate, acest trend lipsit de efort începe să piardă tot mai mult teren. Femeile încep să-și dorească un aspect mai cizelat, să poarte coafuri mai stilate și mai elegante. Așa că ceea ce părea șic acum un an va fi purtat doar acasă în toamna aceasta.

Sursa foto: Pinterest 

Blondul platinat își încheie cariera

Blondul platinat își încheie cariera

Mulți experți îl consideră mult prea dificil de obținut și distructiv pentru păr. Repetarea operațiunilor pentru a obține acest tip de blond duce, în timp, la deteriorarea și ruperea părului, mai ales când acesta este foarte fin și subțire. Chiar dacă blondul platinat are un aer regesc, pentru păr va fi o adevărată însănătoșire ca acest stil să dispară.

Sursa foto: Pinterest

Surse foto: iStock, Pexels, Pinterest

Articolul urmator 6 piese esentiale in garderoba, pe care le poti purta din vara pana in toamna

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.