Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Lista coafurilor care nu se mai poartă în toamna 2019

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro
Spunem adio stilului ombre!

Spunem adio stilului ombre!

Stilul ombre a fost foarte popular în anii trecuți, pentru că este ușor de întreținut și lejer, care dă oricui un aspect tineresc și modern. Acest stil, care combină un ton mai închis la rădăcini și mai luminos la vârfuri, este potrivit pentru părul mediu și lung și dă senzația că părul a fost decolorat de soare.  

Părul natural se poate potrivi destul de bine în acest context, astfel încât nu mai este nevoie de vizite așa dese la salon. Deci, numai avantaje. Dar, cum toate lucrurile bune ajung la sfârșit, vremea stilului ombre se încheie. În locul său, stiliștii recomandă tehnica de vopsire balayage, care permite ca părul să aibă două sau trei nuanțe diferite, păstrându-și totuși un aspect foarte natural.

Sursa foto: Pinterest

Toamna se apropie cu pași repezi și lookul nostru are nevoie de reîmprospătare. Atunci când vrem să ne simțim bine, primul gând care ne vine în minte este să ne schimbăm coafura. Orice femeie ar vrea să-și dea drumul pletelor să fluture în vânt și să atragă toate privirile.

Coafura ne poate face să arătăm strălucitoare, dar anul acesta nu va fi prea ușor să ne menținem în trend. Mai ales persoanelor conservatoare le va veni destul de greu să se alinieze cu tendințele toamnei, care condamnă la dispariție multe dintre stilurile noastre preferate de coafură.

Surse foto: iStock, Pexels, Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!