Cele mai populare tunsori pentru bărbați în vara 2017

Cele mai populare tunsori pentru bărbați în vara 2017

Redactor Andreea Baluteanu

Nu doar fetele au ocazia de a se conforma tendințelor, dar și bărbații au început să acorde o atenție plină de considerație modei. De la haine trendy la tunsori hot și modalități de a-și aranja barba, reprezentanții sexului masculin sunt tot mai conștienți de importanța aspectului și de grija pe care trebuie să o aibă pentru lookul lor.

Chiar mai mult decât în cazul fetelor, bărbații au nevoie de un frizer care să știe ce li se potrivește, în care să aibă încredere și care să cunoască la perfecție ultimele tendințe!

Noi vă prezentăm, în rândurile de mai jos, care sunt cele mai populare tunsori masculine din vara 2017, dar și salonul unde le vei putea obține!

Tunsori bărbătești la modă în vara 2017

Ne simțim mereu fabuloase la Diyona, dar și bărbații au parte de același tratament de cinci stele: frizeria salonului este locul unde vor lua naștere tunsorile trendy ale momentului, care se împacă perfect cu tendințele, dar avantajează și fizionomia clientului.

tunsoate clasica Diyona

Și, așa cum merită după o zi lungă de muncă sau după o după-amiază extenuantă de flirt și distracție, bărbații vor fi răsfățați cu o sesiune profesionistă de spălat, de un masaj capilar ca la carte și, bineînțeles, de tunsoarea care li se potrivește mănușă.

Noi facem o incursiune printre cele mai populare tunsori pentru bărbați din vara 2017, având drept modele clienți ai salonului nostru preferat, Diyona!

Clasicul nu va muri niciodată: este o afirmaţie cu suntem cu toții de acord, la unison. Tocmai de aceea, tunsorile care au trecut testul timpului vor pune în evidență stilul, rafinamentul și trăsăturile unui bărbat adevărat. Liniile perfect executate și proporțiile desăvârșite care sunt semnătura profesioniștilor de la Diyona sunt ideal puse în evidență în imaginile de mai jos! Tocmai pentru că este realizată cu atât talent, tunsoarea se va aranja fabulos chiar și fără produse de styling, cu toate că noi recomandăm un strop de gel cu aspect de wet look sau o spumă pentru fixare și volum.

tunsoare clasica

Tendințele verii 2017 aduc la înaintare tunsorile cu linie de demarcație precis trasată. Gândește-te la volum în creștetul capului și păr ras pe părți, perfect deconectate. Acest haircut va arăta extraordinar alături de o barbă tunsă cu grijă. Contrastul dintre cele două părți ale tunsorii va face ravagii, iar utilizarea produselor de styling pentru un aspect neted, sleek, care să accentueze caracterul retro, este un must!

tumsoare

Un bărbat elegant, care exultă încredere în sine, va opta cu inima deschisă pentru o tunsoare cu părul dat pe spate. Specialiștii de la salonul Diyona dețin secretele unui stil desăvârșit: linii armonioase, relaxare și lejeritate, dar și control perfect. Tunsoarea arată inedit atunci când este asociată cu o lungime superioară a părului, iar în ceea ce privește modalitățile de styling, posesorul său poate opta pentru o spumă mată, conferind un plus de textură, sau pentru clasicul gel, care oferă structură.

par dat pe spate

La fel de trendy precum tunsoarea cu părul pe spate este cea cu șuvițele căzând nonșalant (dar atât de seducător de studiat) în lateral. Un frizer cu talent va ști să atingă echilibrul dintre nonconformist și precizie păstrând factorul wow al tunsorii. Cu cât părul este mai lung, cu atât efectul va fi mai impresionant! La fel de importantă este și orientarea tunsorii, care ar trebui să urmeze înclinarea naturală a părului, dar și proporţiile faciale; sunt exact factorii de care țin cont și profesioniștii de la Diyona!

Dyoona pe spate

Creasta nu a ieșit din tendințe, dar este reinterpretată. Optăm din nou pentru linii fine de demarcație și păr ras pe laterale, dar volumul nu mai este chiar atât de excesiv. Desigur, putem recurge și la proporții extreme sau la un styling Pompadour, pentru o tunsoare care „rupe” tendințele. Noi mărturisim că rezistăm cu greu acestor combinații.

creasta

Salonul Diyona are o echipă pasionată, talentată și profesionistă, care poate executa cu precizie toate tunsorile în tendințe de mai sus, dar care poate pune la punct multe alte idei de styling! Vara 2017 va fi trăită pe culmile modei, apelând la serviciile de calitate ale frizerilor noștri preferați. Dacă ești de părere, ca și noi, că o tunsoare de cinci stele sau o barbă îngrijită ca la carte este cea mai hot carte de vizită, vizitează saloanele Diyona, cu sediul în Militari (București, Militari, Bulevardul Uverturii, numărul 49) și la Timpuri Noi (București, Calea Văcărești, numărul 207). Sunt adevărate oaze de răsfăț unde, pe lângă serviciile de frizerie, putem beneficia și de coafor, cosmetică, manichiură, unghii false sau solar.

Accesează site-ul salondiyona.ro pentru mai multe informații sau intră pe paginile de Facebook dedicate salonului din Militari aici și din Timpuri Noi aici! E locul în care tendințele își dau întâlnire cu profesionalismul și unde orice client se va simți ca un rege!

Surse foto: Facebook salon Diyona

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.