Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

„Mr. Mister” by Florin Dobre - colecția adresată bărbatului matur

Redactor Divahair.ro

Artistul si designerul Florin Dobre si-a prezentat la Londra noua colectie A/W 2017 ready-to-wear denumita „Mr.Mister’’, luni, 9 ianuarie, la Chelsea Gallery, iar colectia a aparut in timp real pe site-urile marilor publicatii VOGUE si GQ, editia britanica!

Colectia (este garderoba) se adreseaza barbatului matur, bine integrat in societate, atent la detalii si adevarat profesionist, care stie sa respecte fiecare dress code, in orice mediu pe care il acceseaza. Mr. Mister este barbatul cu adevarat barbat, care a invatat ca respectul de sine inseamna a-i respecta pe cei din jur. Atent la detaliile din inalta societate, el stie sa coboare de pe piedestal, mergand spre lumea reala, sincera si frumoasa a oamenilor foarte simpli, intelegand ca valoarea unui om nu consta neaparat in stilul vestimentar. El alege atat tesaturi fine, casmir, catifea, precum si stofe rezistente si stofe groase de care se poate folosi in activitatile cotidiene. Mr. Mister alege hainele croite pe propriul corp, pentru a evidentia respectul fata de pasiunea lui.

Mr. Mister, un mare iubitor de arta, alege sa mearga la Londra pentru a-si prezenta propriul show, intr-un cadru mulat perfect pe caracterul sau, intr-un cartier select, intr-o galerie de arta - Chelsea Galler. Isi prezinta garderoba sezonului urmator. Pregatit mereu si dornic de a impresiona, alege o noua versiune tehnica de a intra in senzatiile privitorilor, pregatind, pe langa backstage-ul lasat la ochiul privitorului, un rulaj vizual al intregii colectii. Un vizual care urmareste personajul principal in toata intimitatea sufletului lui.

Un eveniment prezentat de Jägermeister.

Parteneri: Silva/ True/ Dom’ Profesor/

Parteneri media:  Stil Masculin/ Social Agenda/ Active News/ Vulpescu.eu/ Barbosul.ro/ CreativeClass/ Denis Radu/ DivaHair/ FPM/ Gabriela Simion/ InStilulMeu/ Marian Capet/ Nakedbrands/ Pia/ PresaInBlugi/ Umblat.ro/

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!