Obiectiv - urban summer look! Target - Rowenta for Men!

Obiectiv - urban summer look! Target - Rowenta for Men!

Redactor Divahair.ro

Vara aceasta, specialiștii în grooming redefinesc stilul masculin. Platforma Rowenta for Men pune la dispoziția domnilor preocupați de propriul look informații despre produsele de hairstyling, alături de sfaturi pentru a fi mereu în trend.

Orice bărbat poate conta pe o colecție de instrumente puternice, care oferă confortul modern pentru a arăta bine. Dar care este cel mai potrivit aparat de tuns părul, dar barba? Pentru a afla răspunsul, bărbații pot completa un chestionar simplu, cu doar patru întrebări. Ghidul de cumpărare îi sfătuiește cum să găsească rapid aparatul ideal de tuns părul sau barba, iar ghidul de expertiză îi învață cum să-l utilizeze o dată ce l-au achiziționat.

Platforma Rowenta for Men este complicele bărbaților în obținerea unui look la modă. De la cum să aleagă distanțierul pentru aparatul de tuns, cum să se pregătească pentru o sesiune de self-grooming și cum să-și tundă părul pas cu pas, până la îngrijirea pielii și a părului, bărbații găsesc aici toate sfaturile pentru a fi cei mai sexy”, spune Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager Groupe SEB România.

Arme de seducție

Îngrijirea atentă și regulată face diferența în compunerea unei imagini impecabile, ce stă la baza unei încrederi de sine solide.

Aparatul de tuns părul Nomad este ideal pentru realizarea oricărui tip de tunsoare, iar funcțiile de reîncărcare și conectare la priză permit utilizarea acestuia în toate împrejurările.

Aparatul de tuns barba și părul Multistyle Precision se adaptează perfect fiecărei zone, datorită reglajelor ultra-precise, pentru un tratament personalizat în funcție de dorințe. Profilul unic al lamelor cu margini foarte ascuţite permite tăierea oricărui tip de păr dintr-o mişcare, iar învelișul din titan foarte rezistent le protejează şi garantează durabilitatea şi eficienţa acestorea în timp.

Aparatul de tuns barba AirForce Precision, cu turbină de mare viteză și lame cu înveliș de titan, aspiră firele și asigură în același timp o tunsoare extrem de precisă. Astfel, domnii vor avea barba perfectă de 3 zile, fără grija curăţării aparatului de tuns, evitând în același timp iritațiile.

În schimb, bărbații meticuloși și preocupati de aspectul lor vor aprecia aparatele de tuns cu utilizări multiple Wet & Dry și Wet & Dry Precision ce pot fi folosite atât pe pielea uscată, cât și sub duș, pentru un plus de confort. Lamele de înaltă calitate cu înveliş din titan asigură tăiere eficientă, de lungă durată. Funcția de reîncărcare permite utilizarea acestuia fără fir, cu autonomie de până la 40 de minute.

***

Despre Rowenta

Rowenta a luat naștere in 1909, în Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflați în căutarea produselor de înaltă performanță, ușor de folosit și cu design funcțional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gamă largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling și epilatoare, la aspiratoare și produse pentru îngrijirea tesăturilor, create din respect pentru consumator și mediul înconjurător.

Pentru mai multe informații accesați:

www.rowenta.ro | http://facebook.com/RowentaRomania | www.men.rowenta.ro

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.