Modele de rochii pe care bărbații le adoră

Modele de rochii pe care bărbații le adoră

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Majoritatea bărbaților sunt atrași de doamnele și domnișoarele care le inspiră feminitate. Cel mai bun mijloc prin care poți să îți evidențiezi feminitatea este felul în care te îmbraci. Deși bărbații iubesc cam toate tipurile de rochii, există câteva care îți pun în evidență anumite trăsături.

Iată care sunt modelele de rochii în care bărbații ar vrea să te vadă îmbrăcată! 

6 modele de rochii pe care bărbații le adoră

Rochii din dantelă

Pentru că e sexi, evident! Bărbații găsesc dantela foarte atrăgătoare, aceasta aflându-se printre primele lucruri care le captează atenția. Pe lângă faptul că o rochie cu dantelă te face mai atrăgătoare, ea îți oferă și un aer misterios după care bărbații sunt înnebuniți. Arătând puțin, dar nu suficient, îl vei face să își dorească să descopere mai mult. Încearcă să eviți combinațiile de dantelă colorată și mergi mai degrabă pe culori neutre. Rochiile de dantelă albă și neagră sunt cele mai apreciate în acest sens.

Rochii cu spatele gol

Acest tip de rochie este una dintre dovezile emancipării feminine din ultimele decenii. Dacă în trecut nimeni nu s-ar fi gândit că o rochie poate să dezvăluie atât de mult, astăzi rochițele cu spatele gol sunt apreciate chiar și de cei mai conservatori dintre noi. Frumusețea acestei rochii constă în faptul că pune în valoare o parte a corpului care până acum era ignorată: spatele. Curbura spatelui nu poate lăsa indiferent nici cel mai rece bărbat.

Rochii fără umeri

Aceste rochii sunt apreciate pentru că dezvăluie rotunjimea umerilor, trăsătură care este foarte apreciată de bărbați. De asemenea, există bărbați care sunt înnebuniți după oasele de la baza gâtului. O astfel de rochie va capta mereu atenția, deoarece ea dezvăluie doar cât trebuie, stârnind curiozitatea din partea exponenților sexului puternic. 

Rochii mulate

Fără îndoială, curbele pe care le evidențiază această rochie întorc toate capetele. Bărbaților le place să ghicească ce se ascunde sub haine. Dându-le un pont, îi vei face să își dorească să descopere mai mult. Un corp frumos va fi mereu  remarcat și apreciat. Totuși nu trebuie să mergem în extreme și să exagerăm cu acest tip de rochie, deoarece îi putem face să își piardă interesul dacă dezvăluim prea mult.

Rochia scurtă

Bărbaților le plac picioarele, asta știm cu toții. Și care este cel mai bun mod de a le arăta ceea ce vor? Purtând rochițe scurte. Pe lângă faptul că sunt feminine, aceste rochii îți pun în valoare calitățile. Acest model de rochie este recomandat în special persoanelor scunde, datorită efectului de alungire a picioarelor.

Rochia decoltată

Un decolteu generos poate suci mințile oricărui bărbat. Atenție însă cu generozitatea! Prea mult strică. Toată lumea vrea să arate cât de darnică a fost Mama Natură cu ea, dar nu toată lumea știe care este limita decenței. Încearcă să arăți doar îndeajuns cât să intrigi!

Articolul urmator
Trendul verii 2023, Barbiecore: 8 ținute stilate cu care cucerești tendințele
Trendul verii 2023, Barbiecore: 8 ținute stilate cu care cucerești tendințele
Ce adora barbatii la fizicul tau?
Incepe quiz
Ce adora barbatii la fizicul tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.