Nu mai purta negrul. Iată care sunt culorile toamnei 2019

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Toamna aceasta oferă o paletă de culori feminine care te vor face să vibrezi de plăcere. Cu siguranță, nu vei mai dori să îmbraci prea curând hainele negre, atunci când vei da de tendințele pastelate ale acestui anotimp luminos.

Fie că este vorba de roșul suav al merișoarelor, de galbenul cremos sau de nuanța de puf a piersicii, de albastrul diafan sau de verdele sălbatic, cu siguranță ai ce să alegi pentru garderoba ta de sezon. Și nu uita de recomandările mai puțin obișnuite ale experților, precum culoarea vinului vechi, Orange Tiger sau Sugar Almond.

Așa că „sechestrează” costumele sumbre în dulap și inspiră-te din aceste culori fabuloase!

Culoarea vinului vechi

Culoarea vinului vechi

Nuanța Merlot ne aduce aminte de strugurii copți și de aromele de toamnă timpurie. Această culoare se potrivește perfect cu zilele mai răcoroase, adăugând profunzime lookului tău.

Culoarea merișoarelor coapte

Culoarea merișoarelor coapte 

Merișoarele capătă o nuanță mai profundă toamna, care ne seduce prin delicatețea ei. Pentru femeile rafinate și elegante, care privesc lumea cu o ușoară detașare, această culoare este o adevărată desfătare.

Sursa foto: Pinterest

Roșu chilli pepper

Roșu chilli pepper

Acest roșu aprins arată partea sălbatică a tendințelor din acest sezon. Este o culoare atrăgătoare, dominantă, care vorbește despe femei puternice și pline de succes.

Roz piersică

Roz piersică

O nuanță caldă și luminoasă, rozul piersică ne potolește nostalgia după anotimpul care s-a încheiat și ne înveselește diminețile de toamnă. Femeile vor adora această culoare senzuală și blândă deopotrivă.

Surse foto: Getty Image, Pinterest

Articolul urmator 6 piese esentiale in garderoba, pe care le poti purta din vara pana in toamna

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.