O femeie a purtat rochia de mireasă un an întreg, pentru a-și justifica investiția

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Dawn Winfield-Hunt, o femeie britanică de 54 de ani, a decis să se căsătorească pentru a doua oară. Imediat după fericitul eveniment, femeia s-a îndrăgostit, literalmente, de rochia sa de mireasă. După ziua nunții, ea a purtat din nou ținuta fastuoasă, de data aceasta la... un grătar. Și nu s-a oprit aici!

mireasa  

Sursa foto: Facebook

Mireasă pentru un an

„Am purtat rochia de mireasă la grătarul organizat de prietenii mei și toată lumea a adorat-o! Așa că am decis să o port încă o săptămână, să merg la magazin cu ea și să mă plimb cu barca, îmbrăcată în mireasă.”

Când a văzut cât de încântați sunt oamenii să o vadă în rochia de mireasă, Dawn a decis să poarte rochia zi de zi, pe parcursul unui an, primind numai aprecieri de la toți cei pe care i-a întâlnit în calea sa.

mireasa peste tot

Sursa foto: Pinterest

„Oamenii iubesc ținuta mea! Sunt atât de fericiți și zâmbitori când ne întâlnim”, spune Dawn.

De când și-a legat destinul de soțul ei, Steve, de 57 de ani, Dawn a purtat rochia de mireasă peste tot: „Am mers la cumpărături, am pregătit cina, am vopsit puntea bărcii, am făcut lucrări de tâmplărie, am dat cu aspiratorul și am mers la un festival în aer liber cu această ținută”, a declarat ea.

aspirat

Sursa foto: Facebook

Rochia de mireasă merită purtată zilnic, pentru a-ți justifica investiția

Aceasta este părerea lui Dawn Winfield-Hunt, care a cheltuit peste 300 de lire pentru rochia sa. Ea consideră că rochia merită fiecare bănuț, pentru că aduce atâta bucurie celor din jur. De aceea nu i se pare normal s-o țină în dulap, după ce a purtat-o doar câteva ore.

Femeia este hotărâtă să poarte zi de zi rochia de mireasă, până în august 2020, când se va împlini un an de la căsătoria sa. Iar la finalul perioadei, ea a planificat un moment special!

la festival

Sursa foto: Facebook

„Intenționez să organizez un eveniment caritabil pe 1 august, în același loc în care ne-am căsătorit”, mărturisește Dawn. Soțul ei o susține în totalitate: „Cred că este o idee fantastică, mai ales că o face fericită și o văd râzând tot timpul, iar țelul ei final este să strângă bani în scopuri caritabile. Are tot sprijinul meu și sunt mereu alături de ea”, a declarat el.

Și fiul femeii, în vârstă de 31 de ani, este foarte mândru de decizia mamei sale: „Mama este uimitoare, face totdeauna ce-și propune. Nu am fost surprins să aud ce a decis, pentru că este exact tipul de lucruri pe care le-ar face ea. Este mereu zâmbitoare și fericită și sper să reușească să strângă cât mai mulți bani pentru scopuri caritabile”, sunt cuvintele lui Sam.

Aventura rochiei lui Dawn Winfield-Hunt poate fi urmărită pe Facebook, pe pagina numită The life and times of a wedding dress, pentru ca un număr cât mai mare de persoane să se poată bucura de această inițiativă neobișnuită.

Surse foto: iStock, Facebook, Pinterest

Articolul urmator Sandale sau pantofi la rochie de seară? Ce ar trebui să alegi

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.