Piese de rezistență în orice ținute – brățările OLD SKIPPER

Alexandra Dragoi

Din diversitatea de acccesorii pe care o pune la dispoziție multitudinea de magazine fizice și online, ies preponderent în evidență brățările confecționate din frânghie nautică, sub marca OLD SKIPPER. Constituie într-adevăr o categorie de accesorii altfel, ce amintesc de zilele însorite de vară, ancora prin care se realizează închiderea trimițând cu gândul la valurile mării.

Brățările Old Skipper sunt dedicate atât părții masculine, cât și femeilor și copiilor. Aceștia din urmă beneficiază de o colecție special dedicată lor, care poate fi vizualizată în cadrul site-ului oldskipper.ro. Un lucru este cert și anume faptul că au devenit extrem de populare, reprezentând piesa de rezistență din cadrul oricărui tip de ținută – office, elegantă, casual, chiar tradițională sau pentru petreceri.

Pentru că sunt disponibile într-o varietate atât de mare, reprezentanții Old Skipper vin cu câteva recomandări, astfel ca alegerea făcută să fie una inspirată. Iată care sunt aspectele de luat în considerare pentru ca impresia vizuală pe care aceste accesorii o vor produce să fie una deosebită.

bratara

Brățara și ținuta

Un prim aspect de urmărit în alegerea unei brățări corespunzătoare este tipul ținutei pe care trebuie să o completeze.  În acest sens, fiecare utilizator are posibilitatea de a consulta lista de opțiuni disponibilă pe site, respectiv categoriile dedicate fiecărui stil.

La fel cum nu poate fi asortată o rochie elegantă cu o pereche de sandale sport, spre exemplu, nici brățările casual nu se vor încadra în ținutele office. De aceste aspecte, însă ar trebui să fie conștient fiecare cumpărător în parte, pentru a nu se supune riscului de a cădea în banal.

 Brățara și calitatea

Nu este suficient ca accesoriul să se prezinte sub un aspect estetic aparte. De asemenea, calitatea sa trebuie să fie una corespunzătoare. Cu toate acestea, cele două aspecte merg de obicei mână în mână deoarece cea care dictează estetica este calitatea.

Această categorie de brățări este confecționată manual, fie din frânghie nautică, fie din piele naturală – materiale lăudate pentru calitatea superioară ce le caracterizează. Sunt cele care oferă durabilitate și fac față diverșilor factori de mediu cu care intră în contact fără a le fi afectată estetica. Pot dura chiar și o viață dacă sunt purtate și îngrijite corespunzător. Vestea bună este că prin modul lor de prezentare nu se învechesc niciodată si nu ies din tendințe.

Brățara și coloristica

De multe ori culoarea a reprezentat o problemă pentru cei ce pun accent deosebit pe fiecare detaliu. Desigur, este necesar ca accesoriile alese să se asorteze cu aceasta, dar există posibilitatea de a face excepții atunci când acestea nu întrec limita bunului gust.

În acest sens, OLD SKIPPER pune la dispoziția publicului larg o paletă variată de nuanțe, dar și combinații de două culori pentru un plus de efect în ținute.

Brățara și tipul de închidere

Sunt destui de mulți cei care întâmpină probleme legate de închiderea bijuteriilor diverse. La fel se întâmplă și în cazul brățărilor, însă de această dată, modelele prezentate ies din ecuație. În cazul acestora închiderea se realizează cu ajutorul unui accesoriu inovativ, fără efort – ancora realizată din oțel inoxidabil, respectiv placată cu aur sau celălalt sistem de prindere, mai exact brida. Este un aspect în privința căruia cumpărătorul trebuie să ia o decizie la momentul în care comandă produsul de pe site.

Alegând brățara după aceste criterii, fiecare se va bucura de o ținută completă, indiferent de tipul acesteia. Pe oldskipper.ro sunt disponibile modele moderne, practice și la prețuri accesibile, raportate la calitatea ce le caracterizează. 

Surse foto: old skipper

Articolul urmator Giorgio Armani dă verdictul: cinci piese vestimentare esențiale în garderoba oricărei femei

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.