Ritmurile vacanței cu epantofi.ro

Ritmurile vacanței cu epantofi.ro

Andreea Constantin

Campania de vară epantofi.ro oferă un omagiu dorinței de relaxare și a stilului lejer. Cu gândul la vremea însorită ce se regăsește în Mallorca, pantofii care definesc colecția sunt în principal sandale și șlapi, remarcându-se stilurile impuse de brand-uri precum Crocs, Teva și Melissa. 

Vacanțele din timpul acestui sezon reprezintă oportunități perfecte pentru aventuri și momente memorabile trăite alături de cei dragi. Tocmai de aceea, epantofi.ro a dorit să se asigure că prin această campanie, încălțămintea adecvată e mereu acolo. 

copii pe plaja

Crocs - acum e momentul să aduci confortul casei tale oriunde vei merge. Încălțămintea de tip Crocs este una dintre cele mai populare tendințe ale momentului, ilustrând curajul ambiția oamenilor de a purta ceva confortabil într-un mod stylish. Un exemplu perfect e reprezentat de perechea de șlapi Crocs cu paiete care atrag imediat privirile și sunt combinația perfectă pentru un costum din două piese sau chiar rochie maxi. 

Sandalele - momentele memorabile încep de cele mai multe ori de la decizii de moment. Astfel, e bine ca în vacanțele de vară să ai mereu la tine o pereche de sandale. Acestea sunt extraordinar de ușor de asortat, dat fiind faptul că se găsesc într-o multitudine de culori vibrante. Sandalele TEVA cu imprimeu șic exprimă ceea ce oricine și-ar dori, și anume, o încălțăminte cu personalitate, gata să completeze perfect ținuta. 

femeie afara

Flip-flops - odată cu întoarcerea Y2K în tendințele anului, ușor-ușor a reapărut și stilul anilor 2000 în materie de încălțăminte. Asta înseamnă că șlapii sunt din nou în vogă, și nu doar atunci când suntem la plajă. De exemplu, șlapii Melissa vin într-o nuanță de roz puternic, cu o talpă chunky și un material ușor, fiind alegerea ideală în materie de combinații îndrăznețe gata să impresioneze. 

”Atunci când ne pregătim pentru vacanțele din timpul verii e foarte impoartant să luăm în considerare ca încălțămintea pe care o alegem să fie un stilată, dar confortabilă în același timp. Fiecare pereche din bagaj trebuie să fie și practică, astfel încât să fim pregătite pentru aventurile ce se vor ivi în mod neașteptat” - Emilia Kargol, Marketing Campaign Manager al epantofi.pl. 

Descoperă întreaga colecție de vară la un singur click distanță, accesând epantofi.ro. 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.