Rucsacul din cânepă, o apariție chic și un accesoriu unic, disponibil la UCCA| Brand Store

Rucsacul din cânepă, o apariție chic și un accesoriu unic, disponibil la UCCA| Brand Store

Redactor Divahair.ro

Dacă te pasionează articolele precum rucsacurile, atunci cele din cânepă îți vor fi pe plac. Nu orice rucsac, ci cele de la UCCA| Brand Store. Iată de ce merită să alegi un astfel de articol!

Cânepa, o cultură minune a omenirii în materie de îmbrăcăminte și accesorii

La prima vedere, cânepa ca și aspect nu este foarte impresionantă, fiind o plantă înaltă și cu frunze verzi. Beneficiile ei au făcut însă înconjurul lumii, iar astăzi cânepa este una dintre cele mai folosite plante pentru a crea îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, precum și medicamente sau produse naturiste.

De menționat este fapul că România este singura țară din Europa care cultivă cânepă pentru a realiza renumitul fuior. Totodată, nemții au denumit-o ca fiind „fibră de aur“.

rucsac de canepa

Beneficiile cânepii

Deși cultivarea ei nu se face foarte ușor, cânepa are foarte multe beneficii:

  • este 100% utilizabilă;
  • pentru a crește rapid nu are nevoie de ierbicide și pesticide;
  • necesită mai puțină apă decât bumbacul și crește în orice climat;
  • are capacitatea de a produce oxigen;
  • produsele realizate din cânepă sunt 100% reciclabile, biodegradabile și refolosibile;
  • cânepa poate ucide bacteriile care intră în contact cu țesătura.

Alte beneficii ale cânepii pentru îmbrăcăminte și accesorii

Deoarece cânepa crește fără produse pesticide toxice, materialul rezultat din ea este hipoalergen și nu provoacă iritații. Cânepa are o rezistență mult mai mare față de orice alt material textil natural, ceea ce înseamnă că produsele rezultate au o durată mai lungă de viață. Există o diferență semnificativă între diferite rucsacuri canepa și rucsacuri din materiale textile.

Cânepa nu se decolorează sau degradează atât de repede precum alte textile naturale și totodată este foarte rezistentă la mucegai și putrezire, ceea ce oferă o rezistență mult mai mai mare produselor obținute din cânepă, rucsacuri laptop spre exemplu. Produsele realizate din cânepă sunt reciclabile și biodegradabile.

Țesătura realizată din cânepă rezistă mai multor spălări, iar pe lângă asta, după fiecare spălare își păstrează luciul, nu se decolorează, iar petele sunt îndepărtate mult mai ușor față de alte materiale textile. Țesătura din cânepă este foarte confortabilă, pentru că permite aerului să circule.

UCCA| Brand Store - magazinul online cu îmbrăcăminte și accesorii din cânepă

UCCA| Brand Store este un magazin online care își importă cea mai mare parte de produsele vândute din Nepal, acestea fiind realizate din textile naturale precum cânepă, bumbac și alte materiale reciclabile.

Gama de produse din magazinul UCCA| Brand Store este foarte variată, dar rucsacurile sunt un must-have pentru orice iubitor de calitate și bun gust. Rucsacurile de la UCCA| Brand Store sunt originale, majoritatea modelelor fiind creații proprii și nu sunt un articol pe care îl poți vedea la oricine în spațiile publice.

Deoarece îi caracterizează seriozitatea, calitatea și produsele unicat, UCCA| Brand Store a vândut până în prezent peste 8500 de rucsacuri din cânepă.
Pe lângă rucsacuri, în gama de produse din magazinul online UCCA| Brand Store mai regăsim îmbrăcăminte și accesorii pentru femei, pentru bărbați, pentru copii, de la pantaloni, rochii, tunici, tricouri unicat, la fuste, salvari, cât și accesorii create manual de către artizanii din Nepal. Astfel de articole sunt de calitate, unice ca design, precum și atractive prin mixul de culori. Aduc un vibe aparte ținutelor și întregii garderobe.

Pentru mai multe detalii despre produse puteți găsi pe site-ul oficial ucca.ro.

Ce accesoriu de iarna ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce accesoriu de iarna ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.