Șansa la o nouă experiență Luxury Academy în primăvara anului 2018

Redactor Divahair.ro

După o săptămână petrecută pe Marea Mediterană, în cadrul croazierei Luxury Academy, makeup artiștii, hairstyliștii și fashion designerii care au trăit o experiență de neuitat, s-au întors acasă plini de povești și amintiri numai bune de surprins într-un reality show, care va cuceri în curând publicul românesc. Croaziera de fashion de pe Mediterană, este astazi subiectul unui reality show românesc.

Acesta urmărește transformarea  participanților pasionați de modă  în adevărați specialiști,  alături de ei fiind prezenți pe vapor atât profesioniști români, cât și italieni, cu experiență vastă în îmbunătățirea imaginii unor VIP-uri internaționale. 

aura anghel

În cadrul workshop-urilor și cursurilor predate pe navă, cursanții au dobândit noțiuni importante despre cultură modei, stiluri și tendințe actuale, colorimetrie și despre fotografia de fashion & lifestyle. Experiență trăită de cursanți a fost una inedită, având în vedere cât imp de 7 zile au călătorit, au participat la 4 workshop-uri, au învățat, au testat cunoștințele teoretice în probe practice, s-au distrat, au legat noi și puternice prietenii, și au avut deosebită șansa de a participă la castingul final al unui reality show tv de modă.

Între experții care și-au adus contribuția la perfecționarea aptitudinilor cursanților se numără și Manuela Faganelli, președintele primei agenții de consultanță în imagine de lux din Italia și colaboratoare a celui mai prestigios institut de modă din lume, Institutul Marangoni din Milano. 

De asemenea, Anna D'Angelo a împărtășit din experiența ei vastă în hairstyling, makeup și fashion, dar și din studiile în imaginea de lux pe care le-a absolvit în cadrul Academiei del Lusso din Milano, Italia.

Aura Anghel, fondatoarea Luxury Academy, are și ea o experiență de mai bine de 20 de ani în colaborarea cu VIP-urile, în cadrul unor show-uri TV italienești. Adeptă a bunului gust și a unui stil vestimentar armonios, Aura Anghel îmbină studiile absolvite, de asemenea, la Academia del Lusso din Milano, cu experiența de consultant în imagine dorind, prin Luxury Academy, să predea mai departe ștafeta unor specialiști aflați la început de drum.

 “Publicul are nevoie de a înțelege educația corectă a stilului și efectiv managemntului propriului salon. Îmi doresc să schimb viziunea estetică prin educație la cel mai înalt nivel, prin acești mesageri pe care o să încep să îi pregătesc.” Aura Anghel

Despre importanța inteligenței non-verbale în relația cu clienții a povestit Mihaela Stroe, iar relevanța fotografiei de fashion & lifestyle a fost pusă în valoare de Vali Bărbulescu în cadrul workshop-ului ”Fashion Forward”.

Astfel, cei care au ratat prima croazieră pe Marea Mediterană, au șansa să se înscrie într-o nouă experiență Luxury Academy în primăvara anului 2018: http://www.luxuryacademy.ro/

Caravană de casting va străbate peste 15 orașe din toată țara în căutarea următorilor participanți, dornici să trăiască povești de neuitat, numai bune de filmat într-un nou reality show tv.

Mulțumim parterilor și colaboratorilor ce au contribuit la realizarea acestui eveniment, asigurand vestimentațiile si produsele de make-up în vederea realizării episdului pilot: Cinecinetta Make-Up, România, și fashion designerii: Jodiel David Moresco, Italia; Aleha Tonciu, Iulia Crăciun, Studio Cabal Clothing, si Modarom.

Articolul urmator Exprimarea de sine schimbă lumea - Noua campanie MODIVO pentru primăvara-vară 2022

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.