Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Sărbătorește femeia puternică din tine! 6 bijuterii care te fac fericită

Marţi, 03.03.2020

Zilele de 1 și 8 martie sunt mai mult decât sărbători în care alegem cadouri pentru cei dragi sau în care alcătuim o listă cuprinzătoare a darurilor pe care le așteptăm noi însene. Zilele femeilor din prima lună de primăvară sunt despre tine: delicatețea florilor reflectată în sensibilitatea ta, rezistența naturii întrepătrunsă cu puterea ta, coloritul splendid emanat în creativitatea ta.

O femeie cât o primăvară: cum cinstești revenirea la viață și frumusețea anotimpului, așa e cazul să îți onorezi și ție însușirile cu totul și cu totul speciale, desăvârşirea în imperfecțiune. Și ce modalitate mai bună pentru a sărbători femeia din tine decât o bijuterie? În martie nu aștepta minunile de mai jos cadou, ci cumpără-le tu, pentru tine! Iată ce îți recomandăm!

Teratai și manifestul pentru feminitate: 6 bijuterii pentru femeia modernă

O femeie e puternică și vulnerabilă, sensibilă și de fier, visătoare și cu picioarele pe pământ, vocală și discretă. Și are nevoie de o bijuterie așijderea. Aceste trăsături sunt emanate întocmai de colecția Fado, ce conține bijutetrii handmade din Portugalia, sub marca strălucitoare și vestită a Teratai. Inspirată de simbolurile din cultura lusitană, seria de bijuterii de mai jos are poveste și suflet, e specială, punându-și amprenta asupra istoriei tale personale. Podoabele de la Teratai nu sunt simple accesorii de ornat haine și ținute și de abandonat apoi fără regret, ci bijuterii care rămân moștenire în familie, deoarece reflectă inima ta, străfundul ființei tale, personalitatea ta unică.

colectia fadi

Vrei astfel de bijuterii de suflet? Iată ce îți propunem!

Îndârjire și gingășie

Femeia care reușește să își păstreze feminitatea într-o lume trepidantă, al cărei interes este să uniformizeze, are nevoie de aliați unici, de bijuterii în care să se regăsească zilnic. Bijuterii care să o completeze și să o diferențieze.

Cu siguranță, știi că azi trebuie să lupți cu îndârjire pentru ceea ce îți dorești, fără să îți pierzi însă gingășia neprețuită a sufletului. Înmagazinează aceste trăsături aparent opuse, dar în realitate atât de compatibile, în minunățiile de mai jos!

Ce poate reflecta mai frumos puterea ta dacă nu un inel statement? Precum un scut în fața vicisitudinilor, Inelul din argint aurit Coracao de Viana este lucrat în filigran de artizanii portughezi conform unei tradiții de sute de ani. Simbolizând generozitatea și onestitatea, pe care numai firile puternice o mai pot reține, această superbă bijuterie e decorată cu detalii migăloase, gingaș întrepătrunse, un manifest al femeii moderne: dură precum oțelul la exterior, dulce precum mierea la interior.

inel teratai

Ce poate sugera puterea mai bine decât o plantă cu frunzele mereu verzi? Colierul din argint cu pandantiv lucrat manual în filigran de la Teratai este practic esența îndârjirii femeii, care nu se lasă zdruncinată de nimic. Modelat de planta numită Monstera, ce a inspirat de zeci de ani lumea designului și a modei, colierul este must-have pentru o primăvară debordând de emoție. Din nou, lucrătura fină, artistică, handmade, este simbol al gingășiei ascunse în îndârjire.

Colier Argint – Monstera Grande

Vocală și discretă

Femeia de azi știe să își exprime părerile, își cântă precum o pasăre a primăverii crezurile, melodios, dar imposibil de ignorat. Cu toate acestea, oricât de vocală ar fi atunci când își apără principiile, ea e și discretă atunci când o cere cazul, protejând intimitatea, păzindu-și sufletul și știind să respecte aceste comori și la cei din jur.

Vocali și totuși discreți, cerceii din argint aurit Caramujo sunt evidența perfectă a acestor caracteristici. Creativi, colorați, rafinați, sunt decorați cu email albastru ca în pitoreștile orașe portugheze, reflectând elemente folosite în arhitectură de peste 500 de ani. Lucrați manual în Portugalia, cerceii sunt exact darul potrivit pentru tine și sufletul tău, strălucind și mai abitir când ți-i cumperi singură.

Cercei Argint Aurit – Caramujo

Ca și tine, Brățara cu perle Cerceii Reginei, din argint aurit, atrage toate privirile și totuși o face cu subtilitate și cu grație. Decorată cu perle și cu un talisman din argint placat cu aur lucrat manual în filigran, brățara este concepută cu simbolul „Cerceii Reginei”, celebru în Portugalia. Noblețe, regalitate, fertilitate: iată trăsăturile sale, ce reliefează atât de bine și femeia modernă.

Brățară cu Perle – Cerceii Reginei – Argint Aurit

Joacă și seriozitate

Femeia modernă știe că seriozitatea și responsabilitatea sunt trăsături care îi asigură succesul în viață. În același timp, știe prea bine că trebuie să se distreze, că se poate juca, că, de fapt, copilăria nu are limită în timp, ci doar în suflet. Femeia-copil: iată eroina lumii moderne.

O bijuterie sofisticată și totuși colorată și vibrantă: iată cea mai frumoasă expresie a seriozității în joacă! Colierul din argint placat cu aur Viana Azulejo are un pandantiv în formă de inimă stilizată. Și nu oricare, ci Inima Vianei, simbol al generozității și al onestității. Colierul măsoară 45 de cm și 6 grame și se cere purtat de 8 martie și de toate celelalte zile ale anului.

Colier Argint Placat cu Aur – Viana Azulejo, 4cm

Ce poate fi mai stabil (și totodată mai serios) decât un copac, cu rădăcinile adânc înfipte în pământ și crengile urcând jucăuș spre cer, legănate de adierea primăverii? Colierul din argint placat cu aur Cork Oak simbolizează la nivel conceptual Stejarul de Plută, reflectând longevitatea și rezistența. Putând trăi și peste 300 de ani, acest copac mitic, atârnat sub formă de pandantiv de un lănțișor superb, îți dă viață lungă, plină de joacă și de responsabilitate.

Colier Argint Placat cu Aur – „Cork Oak”

Sensibilă, îmbrățișându-ți vulnerabilitatea deoarece știe că ascunde în învelișul ei diafan puterea adevărată, femeia modernă e respectată, apreciată, venerată, iubită și admirată nu numai de cei din jur, dar și de ea însăși. La Teratai, colecția Fado conține bijuterii de suflet, ce nu se demodează, sunt lăsate moștenire, păstrează energia, sensibilitatea, puterea, gingășia, grația și responsabilitatea de la o generație la alta. Sunt bijuterii pe care să ți le cumperi singură fiindcă ești, cu adevărat, fenomenală!

Surse foto: Teratai

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!