10 lucruri odată la modă, care acum nu se mai poartă. Scapă de ele!

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Când achiționăm un obiect, vrem să îl păstrăm pentru cât mai mult timp. De asemenea, ne dorim să funcționeze la 100% din capacitate și ne enervăm atunci când se strică. Dar, uneori, se întâmplă ca obiectul pe care îl iubim atât de mult să își piardă relevanța, lăsând loc altor elemente inovatoare și în trend. Deși acest lucru este greu de acceptat, aceste schimbări sunt benefice, pentru că ne ajută să ne schimbăm stilul și să evoluăm.

Noi am făcut un top al celor zece lucruri care sunt absolut demodate și de care ar trebui să scapi cât mai repede! La care dintre acestea vei renunța?

Clasica rochie neagră

Clasica rochie neagră

Moda nu stă niciodată pe loc și chiar și articolele clasice își pot pierde relevanța. De exemplu, clasica rochie neagră în stilul lui Coco Chanel, care în trecut era una dintre piesele vestimentare de bază, a fost înlocuită cu rochia albă. Trendul a fost a fost deja adoptat de Jennifer Lopez, Hailey Bieber și alte fashioniste celebre.

Sursa foto: Pinterest

Dresuri culoarea pielii

Dresuri culoarea pielii

În trecut, dresurile bej care se potriveau cu nuanța pielii erau o piesă vestimentară de neînlocuit care putea fi combinată cu aproape orice. Dar în prezent, și-au pierdut însemnătatea în garderoba ta: vedem din ce în ce mai des că se poartă dresurile negre sau, de ce nu, cele colorate.

Sursa foto: Pinterest

Ceasul sport

Ceasul sport

Acest accesoriu funcțional putea fi combinat cu orice tip de ținută, fie că era clasică sau sport. Cu toate acestea, ceasurile mai feminine, cu o curea subțire, au revenit în trenduri în prezent. Acest model de ceas poate completa un look elegant, poate chiar mai bine decât o bijuterie. 

Sursa foto: Pinterest

USB-ul portabil

USB-ul portabil

În trecut, USB-ul portabil era responsabil de multe funcții importante - era folosit pentru a stoca date, pentru a transfera fișiere de pe un computer pe altul, pentru a viziona filme și fotografii pe un ecran TV, pentru a reda muzică conectându-le la un sistem de sunet și multe altele. Dar astăzi, stocarea în cloud, unitățile virtuale și difuzoarele portabile au devenit mult mai căutate.

Sursa foto: Pinterest

Surse foto: Getty, Pinterest

Articolul urmator Cele 9 tendințe cheie din modă ale sezonului toamnă-iarnă 2022

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.