Nu Skin

10 obiceiuri pe care le are o femeie stilată

Andreea Baluteanu
Îşi planifică outfitul cu o seară înainte

Îşi planifică outfitul cu o seară înainte

O femeie stilată nu lasă niciodată o misiune precum outfitul perfect pe ultima sută de metri! Ea nu numai că stabileşte cu o seară înainte ce urmează să poarte, dar îşi şi calcă hainele şi le aranjează frumos, astfel încât a doua zi să arate ca scoasă din cutie. Da, acea ţinută care întoarce capete nu este rezultatul unei spontaneităţi admirabile.

În prezent, să fii stilată este mai important decât să fii considerată frumoasă. Cu toate acestea, stilul este greu de definit şi chiar şi mai dificil de obţinut: el este sinonim cu rafinamentul, dar ia puţin şi din simplitate, se „îmbată” cu un strop de extravaganţă şi nu este niciodată împrumutat, ci inventat, conţinând semnătura personală a purtătorului său.

Adorăm să trecem în revistă apariţiile ireproşabile ale femeilor stilate ale momentului şi, oricât ne-am spune că banii şi prietenia designerilor le conturează strălucirea, ştim că este vorba de mai mult de atât.

Află care sunt obiceiurile de la care o femeie stilată nu se abate niciodată, consultând galeria noastră! Prin intermediul lor, vei fi şi tu mai aproape de a-ţi contura un stil personal desăvârşit!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (12)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!