6 combinații cu tricou alb, de efect în vara 2017

6  combinații cu tricou alb, de efect în vara 2017

Sorina Corneanu

 Tricoul alb: un element vestimentar subevaluat. Aparent simplu și greu de asortat în așa fel încât să dea strălucire ținutei, tricoul alb este marginalizat pentru că nu i se cunoaște adevărata valoare.
 Dar, cum în modă totul ține de imaginație, un tricou alb îți poate salva și schimba ținuta într-o clipă.  
 
 Iată 6 combinații vestimentare cu tricou alb în vară 2017
 
 Un tricou alb și o pereche de blugi simpli, ușor masculini, rezolvă într-o clipă o zi de criză și îți oferă o ținută potrivită în numeroase contexte.Mai mult decât atât, tricoul alb îți oferă un aspect îngrijit, fresh și, dacă nu știai, are un efect iluminator extraordinar asupra tenului.Să nu uităm, totuși, albul rămâne o emblemă a feminității și elaganței!


 Tricoul alb asortat cu o pereche de jeanși negri, sau prespălați,skinny sau puțin elastici, îți oferă imediat un look degajat. Te poți bucura de o ținută tinerească și simplă, ușor de transformat, cu ajutorul accesoriilor preferate, într-o ținută  sofisticată care să îți scoată silueta în evidența. Te apropii cu pași sigur de un look parizian!


 
 O pereche de pantaloni din piele, purtați cu un tricou alb și cu un sacou lejer reprezintă o ținuta ușor de realizat, sexy și extrem de feminină. În acest context, tricoul alb deschdie ținuta și o scoate subtil din tiparele vulgare.


 
 Pentru o ținută potrivită la birou, atunci când cămașa nu te reprezintă, un tricou alb salvează situația. Purtat cu o pereche de pantaloni drepți și un sacou, obții combinatia perfectă pentru o zi de lucru și comoditatea pe care ți-o dorești într-o zi călduroasă de vară.


 
   Pentru o ținută de vară veselă și tinerească, tricoul alb face echipă bună cu o fustă maxi colorată. Adaugă o pălărie și o pereche de sandale cu talpă joasă pentru un look  de vară care te va face să te simți zilnic ca într-o vacanță nesfârșită.


 
 Iată câteva ținute de vară cu tricou alb, pentru inspirație
 


 O pereche de jeanși drepți, purtați cu un tricou alb și o pereche de sandale cu tocuri,îți oferă un look degajat și ușor de adaptat în numeroase situații în care ești în criză de idei. O accesorizare potrivită îți păstrează ținuta în zona simplității sau, după caz, o aruncă în tiparele extravaganței.Totul e să te reprezinte.


 
 Tricoul alb face minuni.La fel cum toate elementele vestimentare simple, pe care le aruncăm în rafturile din spatele șifonierului pentru că ni se par fade, sunt cel mai ușor de asortat, accesorizat și transformat în adevărate ținute specaculoase.Să nu uităm,atunci când subevaluam simplitatea, că aceasta reprezintă cel mai mare lux!
  

Surse foto: Pinterest

Articolul urmator
Pantalonii-vedetă ai anului 2023: merg în orice sezon și sunt potriviți pentru orice tip de siluetă
Pantalonii-vedetă ai anului 2023: merg în orice sezon și sunt potriviți pentru orice tip de siluetă
Ce fruct de vara esti?
Incepe quiz
Ce fruct de vara esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (13)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.