6 modele de lenjerie intimă pe care le preferă bărbații

6 modele de lenjerie intimă pe care le preferă bărbații

Sorina Corneanu

În garderoba unei femei, lenjeria intimă nu mai joacă de foarte mult timp doar un rol al necesității, ci este mai degrabă un lux pentru care doamnele ar investi fără regret și care cântărește greu când vine vorba de confortul propriu.

Dar, dincolo de acest aspect, lenjeria intimă a unei femei reprezintă și o provocare pentru orice bărbat, pentru că imaginația joacă un rol important iar așteptările ar trebuie să le fie chiar depășite atunci când o descoperă. Pentru asta, în garderoba fiecărei doamne există un număr considerabil de piese în colecția cu modele de lenjerie intimă.  

Cele mai multe sunt, evident, acelea pe care fiecare persoană și le cumpără pentru plăcerea proprie, în funcție de preferințe, gradul de confort și utilitate. Dar, cum utilitatea nu rămâne principalul criteriu în selectarea lenjeriei intime, fiecare sertar ascunde și secretele care să provoace imaginația. Aceste secrete constau în ceea ce  numim atuu sau stil personal. În funcție de ceea ce știe că vrea să transmită, fiecare femeie  scoate armele potrivite.

lenjerie intima matase

Ceea ce cred femeile că provoacă imaginația bărbatului și ceea ce o provoacă în realitate este, deseori, destul de diferit. În timp ce reprezentantele sexului frumos se grăbesc să afirme că bărbatul preferă lenjeria cât mai mică, mai transparentă și mai ușor de eliminat, bărbații sunt, în mare parte, de altă părere.

Iată câteva modele de lenjerie intimă pe care le preferă bărbații la tine!

1. Lenjeria intimă tanga

Înaintea oricărui alt model de lenjerie intimă, orice bărbat va recunoaște că preferă chilotul tanga și sutienul cu push-up. Aceste elemente au grijă să te arate mult mai voluptuoasă decât ești în realitate iar celor mai mulți bărbați le place asta. Data viitoare când mai pornești în căutarea unei lenjerii intime provocatoare, ia în calcul mătasea și volanele. Oricărui bărbat îi va fi greu să reziste!

slipi tanga

2. Chilotul… bunicii

Surprinzător, ceea ce femeile numesc „slipul bunicii” și se grăbesc să ascundă de ochii bărbaților este, pentru domni, foarte sexi – mai ales în situațiile în care materialul este unul extrem de fin, eventual transparent sau din dantelă.

chilot intreg

3. Chilotul în stil boxer retro

Lenjeria intimă, bazată pe un chilot stil boxer și un sutien stil bustieră, este și ea în topul preferințelor bărbaților. Nu arată totul, dar nici nu acoperă tot ce e esențial. Altfel spus, știe exact ce să lase la vedere și cât să acopere pentru a stârni. 

lenjerie intima retro

4. Lenjeria intimă roșie

Fie ea din orice material și în orice stil, câtă vreme este roșie, bărbații pierd imediat din vedere alte detalii sau defecte. Roșul este culoarea care îi provoacă, aparent, mai mult decât o dantelă neagră. Dacă nu ai deja în garderobă o astfel de lenjerie, ar fi bine să achiziționezi una cât mai curând și să-l surprinzi atunci când se așteaptă mai puțin!

lenjerie intima rosie

5. Body-ul

Chiar dacă cei mai mulți bărbați nu vor ști exact cum să o spună, se vor bucura atunci când vor descoperi pe sub haine altceva decât banalul sutien și slip. În acest sens, un body negru sau alb din dantelă ori satin ar putea să îl surprindă mai mult decât ar fi sperat. Dacă alegi un body de culoarea pielii, atunci lucrurile ar putea fi chiar și mai mult pe placul lui.

body alb

6. Chilotul cu portjartier

Iată și fantezia supremă a oricărui bărbat! Chiar dacă nu prea are legătură cu realitatea, el întotdeauna speră că pe sub haine va descoperi exact așa ceva, conform așteptărilor și informațiilor sale adunate din filmele celebre ale anilor '40. I-ai putea face o surpriză și întări ideea perfecțiunii feminine. Un set de lenjerie intimă din dantelă albă sau poate chiar din material transparent, dacă ești îndrăzneață, este o idee care sigur nu va da greș. Un sutien - obligatoriu în același stil - este piesa de rezistență a unei ținute care să-l surprindă. Chiar dacă negrul stârnește pasiuni, albul rămâne, incontestabil, emblema rafinamentului. Niciunei femei nu ar trebui să îi lipsească un astfel de chilot pe care să îl poarte la momentul potrivit. Iar momentul potrivit poate fi oricare, atâta vreme cât te face să te simți frumoasă, misterioasă și greu de ignorat!

Iată câteva modele de lenjerie intimă care te-ar putea inspira atunci când te pregătesti să-ți întregești garderoba pentru ocazii speciale și care sigur i-ar surprinde și pe bărbați!

Acum, că sigur te-am convins de utilitatea lenjeriei intime speciale care nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei, spor la cumpărături și inspirație!

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Sutien potrivit pentru sânii lăsați: cele mai bune modele
Sutien potrivit pentru sânii lăsați: cele mai bune modele
Ce tip de lenjerie intima ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce tip de lenjerie intima ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (12)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.