6 pietre care simbolizează noi începuturi

6 pietre care simbolizează noi începuturi

Redactor Andreea Baluteanu

Înclinația majorității dintre noi este să cumpărăm bijuterii ținând cont exclusiv de criterii estetice. Deși nu am putea neglija niciodată aspectul atunci când ne îndrăgostim de un accesoriu, considerăm că, la fel ca în cazul oamenilor, nu ar trebui să ne lăsăm convinse doar de look atunci când vine vorba despre pietrele prețioase și semiprețioase. Considerate a fi o formă de desăvârșire a naturii, asemănătoare cu florile în perfecțiunea lor, pietrele prețioase au semnificații profunde și posedă puteri pe care poate nu le înțelegem pe deplin, dar pe care nu le putem contesta.

Astfel, există pietre magice care aduc iubire, noroc, care protejează de boli și te apără de energiile negative. Azi ne vom referi însă la acele bijuterii care au forța de a te ajuta să treci peste orice dificultăți și care conjugă în viața ta lumina unui nou început. Descoperă-le în rândurile de mai jos!

6 pietre care te ajută să o iei de la început

Pietrele prețioase emană o magie numai a lor, iar dacă îți deschizi sufletul în întâmpinarea ei, vei simți cum îți poate schimba existența, cum te poate alina și ajuta să treci peste dificultăți. Cu o puternică latură spirituală, pietrele au un loc aparte în credințele lumii, fiind unanim acceptat faptul că realizează o legătură de nezdruncinat cu lumea nevăzută.

Azi te vom încuraja să investești în acele pietre ce îți umplu viața de energii pozitive, revigorante, și te susțin în noile începuturi. Sunt ideale atunci când ți-ai schimbat jobul, dacă te-ai căsătorit, ești proaspătă mămică sau te-ai mutat într-un oraș nou, dar îți vor sta aproape în orice altă situație. Noi am găsit modele de bijuterii fantastice ce strălucesc de aceste oportunități la Accent Bijuterii, magazinul online care ne-a cucerit cu piesele pline de suflet, gata să te întovărășească în noua experiență a vieții tale.

Labradoritul

Făcând parte din clasa Pietrei Lunii, Labradoritul e prezent într-o varietate mare de culori, de la alb la portocaliu, verde sau brun, și strălucește cu ape și irizații metalice, aproape holografice. Piatra alungă energiile negative și este un aliat al sufletului tău în perioadele dificile, când te confrunți cu anxietatea sau cu depresia.

Din punct de vedere psihologic, bijuteriile decorate cu această piatră alină calmează, armonizează energiile și sunt considerate ideale pentru noile începuturi. Piatra e minunată în perioadele cu multe schimbări, în etapele de tranziție, când vrei să te transformi, să te metamorfozezi într-o persoană cu totul nouă. Lasă magia sa să te ghideze în aceste etape definitorii.

Optează pentru o brățară din argint, decorată cu pietre de labradorit fațetate. Bijuteria îți va împodobi încheietura cu vibrațiile sale pozitive. Asociaz-o cu outfituri profi, dar nu te despărți de ea nici la final de săptămână!

Brățară din argint cu labradorit

Jadul

Deși toate pietrele prețioase și semiprețioase au puteri excepționale și conectează mintea, trupul și sufletul, jadul e o adevărată vedetă din acest punct de vedere. Piatra conferă înțelepciune și încredere, susținându-te în perioadele de încercări, infuzând optimism și acea siguranță de sine care te urcă pe cele mai înalte culmi, oferindu-ți certitudinea că poți într-adevăr muta munții din loc. Jadul aduce prosperitate, noroc, tărie sufletească, atitudini ce te vor susține în perioada de noi începuturi.

Folosește puterea acestei pietre pe un inel de toată frumusețea. Placată cu aur alb și galben, concepută din argint, această bijuterie e ornamentată cu jad finisat caboșon și cu pietre de granat și de diopsid fațetate. Asortează cu ținute casual, confortabile, care să intensifice sentimentul de încredere în sine.

Inel din argint cu jad

Cuarțul de stâncă

Se spune despre Sir Isaac Newton că a descoperit spectrul culorilor grație unui cuarț de stâncă, prin care a filtrat lumina crudă a soarelui. Considerat a fi piatra expresiei perfecte a lumii, simbol al purității și al infinitului spațiului, al răbdării și al perseverenței (la japonezi), cuarțul de stâncă seamănă cu diamantul și înnobilează cu frumusețea sa orice bijuterie. E o piatră perfectă pentru noi începuturi, deoarece aduce claritate și echilibru, balansează energiile și îți conferă acea înțelepciune de a discerne răul de bine, de care ai nevoie când trebuie să iei decizii, să pășești pe un drum nou în viață.

Împodobește cu cuarț un inel elegant, realizat din argint, și poartă-l la un costum imaculat, care să îți pună în evidență puterea, independența și lumina ce scânteiază din interior. Vei străluci în orice moment al vieții!

Inel din argint cu cuarț de stâncă

Piatra lunii

Romanii credeau că a fost făurită din chiar lumina filtrată a lunii, iar aura de misticism, de spiritualitate ce a însoțit-o din cele mai vechi timpuri a transformat-o într-una dintre pietrele preferate ale celor ce jinduiau după atingerea magiei. Considerată o piatră a iubirii, având virtuți ce pot trezi dragostea în sufletul celui dorit, piatra lunii e un cristal care îți permite să te reconectezi cu energiile creatoare, primare, să invoci în viața ta puterea tămăduitoare a luminii lunii și să îndeplinești acele visuri care contează, acele dorințe care te vor împlini: ai găsi o definiție mai bună a începuturilor?

Profită de toată această putere a pietrei lunii purtând-o pe un pandantiv pe care să îl ții mereu aproape de tine. La Accent Bijuterii am descoperit o bijuterie plină de semnificații, ornată cu piatra lunii finisată caboșon. Asociază cu cele mai romantice și mai delicate rochii din garderoba ta!

Pandantiv din argint cu piatra lunii

Acvamarin

Cu o sclipire albastră vibrantă care evocă adâncurile necuprinse ale oceanelor, acvamarinul e considerat piatra speranței și a tinereții. Calmează și alină, e ca un balsam de energie pe sufletul încercat și te ajută să scapi de vibrațiile negative. Te va susține în misiunea de a te elibera de teamă și de problemele emoționale ce nu te lăsau să mergi mai departe, să realizezi acele schimbări pozitive ce te-ar fi adus mai aproape de un nou început. Piatra trezește, de asemenea, curajul de a o lua de la capăt și scoate la iveală puterea interioară, cimentându-ți hotărârea.

Investește într-o superbă broșă din argint cu acvamarin, ai cărei ochi scânteiază de un topaz bleu deschis superb. Poartă peste un sacou, peste rochii, peste pulovere de lână, peste orice articol vestimentar care îți întărește încrederea în tine.

Broșă din argint cu acvamarin

Ametistul

În orice călătorie nouă în care ne îmbarcăm avem nevoie în primul rând de credință, de puterea de a o lua de la început cu inima deschisă. Sunt exact vibrațiile ametistului, considerată a fi piatra spiritualității, cea care ne pune în legătură cu divinitatea și trezește la viață magia din noi. Acest cristal binefăcător stimulează compasiunea, empatia, umilința, bunătatea, iubirea cea mai pură, limpezește mintea și aduce claritate, pace și putere interioară. Reverberează practic de toate caracteristicile de care avem nevoie atunci când o luăm de la început, când facem primul pas pe o cărare sălbatică, abia întrezărită.

Vei avea parte de extraordinara putere a acestei pietre grație cerceilor din argint cu ametist. Placați cu aur de 14 karate, formați din două ovale de mărimi diferite înconjurate de cubic zirconia, aceste splendide bijuterii îți vor ilumina chipul și vor scânteia ademenitor alături de rochiile prețioase din dulapul tău.

Cercei din argint cu ametist

Pietrele de mai sus îți vor garanta puterea, încrederea și stropul de magie de care ai nevoie în noile încercări ale vieții tale. Pășește pe drumul desăvârșirii alături de ele și bucură-te de tot ce înseamnă vibrația pozitivă a unui nou început, a unei etape pline de provocări, dar și de prospețime. Găsești modelele care vorbesc pe limbajul sufletului tău la Accent Bijuterii!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.