Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

8 sugestii de cadouri preţioase pentru Paște

Marţi, 02.04.2019

Sărbătorile Pascale sunt atât de aproape, cu aura lor de lumină, de puritate și de iubire. Ce moment poate fi mai bun pentru a face un cadou, decât Învierea? În acest an, noi îți recomandăm să îți surprinzi persoanele dragi cu un dar de suflet: poate că nu e o tradiție de Paște, însă orice ocazie, mai ales una atât de încărcată de spiritualitate, este perfectă pentru a-ți demonstra dragostea.

Pentru că vorbim despre un moment atât de special, îți recomandăm să surprinzi vibrațiile pline de putere ale Sărbătorilor Pascale prin cadouri prețioase. Bijuteriile sunt printre cele mai bune idei! Descoperă mai jos care piesele pline de energii pozitive pe care să le dăruiești cu ocazia Paștelui!

Sărbătorește Paștele cu cadouri de suflet: 8 bijuterii pentru persoanele dragi din viața ta

Fie că e vorba despre mama, sora, cea mai bună prietenă, merită să cinstești de Paște femeile la care ții prin intermediul unei bijuterii spectaculoase. Optând pentru cadouri prețioase, vei ști că ai lăsat o amintire imposibil de șters din suflete și că o parte din tine va fi mereu alături de femeia pe care o iubești. Ca întotdeauna, când este vorba despre bijuterii superbe, dar care rezonează și de semnificații profunde, îți recomandăm Accent Bijuterii. Magazinul online ne aduce mereu acele piese pline de suflet, la care se vede că s-a lucrat cu dragoste. Iată care sunt sugestiile pe care ți le facem pentru Paște!

Bijuterii cu smaralde

Despre smarald se consideră că este piatra renașterii, a dragostei, a revenirii la viață a naturii: ce motiv mai bun pentru a o dărui de Paște? De asemenea, smaraldul a reprezentat una dintre cele 4 pietre prețioase pe care Dumnezeu le-a dăruit, conform Bibliei Regelui Solomon, pentru ca acesta să poată guverna asupra tuturor lucrurilor. Considerat unul dintre simbolurile credinței adevărate, smaraldul mai semnifică viața, gloria divinității și a aleșilor săi, integritatea, creșterea și prosperitatea.

Oferă cadou de Paște o brățară din argint cu smarald unei persoane apropiate și vei reuși să conjuri asupra sa toate aceste valori ale pietrei prețioase. Brățara de la Accent Bijuterii este realizată din argint placat cu aur alb de 14 karate, splendid ornamentat cu pietre de smarald fațetate și cu zirconia, piatră de sinteză.

Brățară din argint cu smarald

Ai o prietenă dragă căreia vrei să îi faci o surpriză cu ocazia Paștelui? Optează pentru inelul cu smarald de la Accent Bijuterii. E realizat din argint placat cu aur alb de 14 karate și e ornamentat cu smarald și zirconia. Se dovedește delicat, dar scânteietor, reliefând perfect valorile creștine.

Inel din argint cu smarald

Bijuterii cu safir

Simbolizând adevărul, pacea, sinceritatea, încrederea și înțelepciunea, safirul aduce bucurie celui care îl poartă și este considerat a fi Gema Cerurilor. Nici nu e de mirare, dat fiind faptul că extraordinara culoare a acestei pietre prețioase imită atât de bine înaltul cerului. Safirul reprezintă însă și aspirația către rai, către tronul ceresc, dar și speranța pe care credincioșii o nutresc din tot sufletul.

Fă cadou unei doamne sau domnișoare dragi din viața ta un pandantiv cu safir și vei ști că ai ajuns pentru totdeauna la inima sa. Realizat din argint, pandantivul de la Accent Bijuterii este însoțit de un lanț lung de 48 de centimetri și va reprezenta acea bijuterie sublimă cu care persoana pe care o iubești va străluci cu ocazia Paștelui.

Pandantiv din argint cu safir

Inelul din argint cu safir placat cu aur roz de 14 karate reprezintă un accesoriu pur și simplu superb, un cadou de neuitat de Paște. Ne place întrepătrunderea dintre inocența rozului și profunzimea albastrului și o considerăm ideală pentru un dar din inimă de aceste sărbători.

Inel din argint cu safir

Bijuterii cu rubine

În vremurile străvechi, rubinele erau considerate cele mai dorite pietre prețioase, întrecând în popularitate chiar și diamantul. Reprezentant al soarelui, al unui foc nestins pe pământ, rubinul era considerat piatră a regilor, regina gemelor, ce aducea purtătorului său liniște, îl apăra de visele rele și îl ajuta să scape cu bine din orice conflict. La creștini, rubinele au însă și o altă semnificație: ele sugerează umilința, însă cea manifestată din suflet și în deplină înțelegere a darurilor și a calităților cu care persoana respectivă a fost înzestrată.

Fă cadou un set de bijuterii din rubin și vei ști că femeia la care ții va fi protejată de una dintre cele mai puternice pietre. Cu ocazia Paștelui, optează pentru setul din argint placat cu aur alb de 14 karate și format din pandantiv cu lanț de 45 de centimetri, cercei și un superb inel. Este genul de dar care nu va fi uitat niciodată!

Set din argint cu rubin

O pereche de cercei din argint cu rubin reprezintă un cadou perfect pentru Paște și datorită subtilității lor: aceste bijuterii pot fi purtate fără probleme atunci când posesoarea lor merge la biserică, deoarece nu sunt deloc ostentative și nu atrag în mod negativ atenția asupra lor. Realizați din argint placat cu aur alb de 14 karate, cerceii sunt ornamentați cu pietre de rubin fațetate și cu zirconia, prinzându-se de ureche cu ajutorul tijelor închise la spate. Vor străluci precum un soare la urechile tale!

Cercei din argint cu rubin

Ametist

Una dintre cele mai puternice pietre spirituale este ametistul. E considerat simbol al iubirii pure, adevărate, dar și al clarității și al înțelepciunii, precum și al supunerii față de Dumnezeu. Ametistul a fost din cele mai vechi timpuri purtat de credincioși, reprezentându-i atât pe cei umili, persecutați, dar și capetele înalte ale bisericii. De asemenea, e considerată piatra cu una dintre cele mai mari puteri de vindecare.

Alege un inel simplu, din argint cu ametist, și vei ști că persoana căreia i-l dăruiești va fi protejată în orice situație, iar credința sa în bine va fi intensificată. Elegant, dar subtil, delicat și rafinat, inelul de la Accent Bijuterii trebuie să facă parte dintre darurile pe care le oferi acum.

Inel din argint cu ametist

Atât sunt de veseli, de efervescenți și totuși de delicați cerceii din argint ornamentați cu pietre de ametist fațetate, încât suntem sigure că nu au cum să dea greș ca daruri de suflet. Accesoriile vor impresiona grație sclipirii lor pure, ideale pentru Sărbătorile Pascale.

Cercei din argint cu ametist

Aceste bijuterii reprezintă cadouri prețioase perfecte pentru Paște! Fă o bucurie celor dragi și consultă oferta de la Accent Bijuterii, acolo unde primăvara sclipește în reflexiile pline de dragoste și de energie ale bijuteriilor!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!