Accesorii clasice care nu se vor demoda. Feminitate și eleganță la orice vârstă

Accesorii clasice care nu se vor demoda. Feminitate și eleganță la orice vârstă

Redactor Andreea Baluteanu

Dacă ai putea scrie o scrisoare de recunoștință unei bijuterii, pentru ce i-ai mulțumi? Pentru că te face să te simți seducătoare, pentru că te ajută să îți descoperi feminitatea în miezul provocărilor de zi cu zi, pentru că îți dă încredere sau te definește ca ființă unică și exuberantă? Poate toate acestea, la un loc?

În scrisoarea de dragoste adresată bijuteriilor noastre, noi le-am mulțumi nu numai pentru feminitate, eleganță, mister, dar și pentru că sunt o scânteie de viață, un portal spre alte dimensiuni, în care frumusețea e plină de gingășie, iar delicatețea, de spirit. Cum e posibil să existe asemenea contraste? Perlele le redau perfect! Atemporale, dar mereu prezente, clasice, dar avangardiste, sensibile și pline de putere: perlele sunt definiția feminității și de aceea alegem să le purtăm.

Descoperă ce spun trendurile despre cum să porți perlele în 2023!

Perlele, mereu la modă: ce modele preferăm în 2023

O nouă eră, perle noi? Nicidecum! Bijuteriile cu perle nu au nevoie să se redefinească, ele transcend timpul, și vei vedea că îți vor oferi o doză de frumusețe pură și armonioasă într-o lume în permanentă căutare de repere. De la Audrey Hepburn și Coco Chanel la eroinele din serialele momentului, precum Ginny&Georgia, perlele arată că se potrivesc oricărui stil, nu trebuie decât să le descoperi.

Perle, aur, diamante: iată definiția strălucirii exuberante și a bijuteriilor cu valoare de simbol, pe care cu siguranță o să le lași moștenire și generațiilor următoare. Dar unde poți găsi piese cu o asemenea încărcătură? La Minionette, un carusel colorat al bijuteriilor de tot felul, unde colecția Power Pearls s-a remarcat încă de la lansare prin faptul că înțelege perlele, cu misticismul și sensibilitatea lor. Colecția ne oferă abordări stilistice diferite, ilustrând diversitatea stilistică a perlelor prin 3 interpretări.

Nu mai rămâne decât să îți definești stilul și să îți alegi bijuteria suflet pereche!

Contemporary Baroque

Ești mereu în pas cu moda, adori extravaganța și vibrația noilor trenduri, nu te temi să îți asumi riscuri și trăiești, nu îți porți outfiturile? Atunci bijuteriile cu perle Contemporary Baroque vor fi feblețea ta. Piesele îndrăznețe sunt un melanj între unicitatea perlelor baroc, caracterizate prin formele lor neregulate, și strălucirea plină de glamour a aurului. Design organic, nonconformism, exuberanță, viață: acestea sunt trăsăturile colecției Minionette ce ne-a furat inima. Fie că alegi cercei candelabru, chokere contemporane sau brățări elegantă, stilul tău va epata.

Asociază un power suit texturat cu botine cu vârf ascuțit și acești cercei din aur cu perle baroc. Free spirited li se spune, și nu putem decât să conchidem că au fost botezați cu o intuiție extraordinară. Forma organică din aur se împletește într-un stil desăvârșit cu perlele baroc cu contururi neconvenționale, unice și irepetabile. Deja suspinăm fericite.

colierul din perle Bold Disobediance

Se ia un pulover moale de cașmir, se asortează cu pantaloni de piele evazați și cizme lăcuite și se adaugă drept unic accent colierul din perle Bold Disobediance. Din nou, ce frumos a fost numit! Îndrăzneț și elegant, e disponibil în mai multe variante de lungime și culoare, cert este că, orice ai alege, te vei simți exact cum ești, adică răvășitoare. 

cercei din aur cu perle baroce

Art Deco & Roaring 20s

Less is more, clasicul e nemuritor, strălucirea vremurilor de altădată: dacă toate acestea ți se potrivesc mănușă, atunci colecția Art Deco & Roaring 20s de la Minionette va vorbi pe limba ta. Sofisticații ani 20, în care totul era nou, totul era spumos și vivace, se îndrăgostesc de personalitatea rafinată a Art Deco-ului într-o colecție în care perle elegante, desăvârșite, fac cunoștință cu diamante încrustate în aur, într-un mix amețitor. Poți auzi deja vibrând acordurile eclectice ale epocii jazz-ului, poți simți în călcâie zvâcul dansului: aceste bijuterii nu te transportă înapoi în timp, aduc epocile trecute la tine.

Mărturisim că ne-am îndrăgostit de inelul Josephine, cu diamante și perlă. Încrustat central cu un diamant cu tăietură emerald, precedat de alte cinci diamante presărate lateral, inelul Josephine se desfășoară splendid, culminând cu perla așezată în mod briliant la capătul opus. Designul atemporal și proaspăt totodată va străluci alături de un costum din mătase decadentă, tip pijama, pentru o abordare modernă.

inelul Josephine, cu diamante și perlă

Coco Chanel nu a trăit în epoca jazz-ului, dar sigur s-ar fi potrivit de minune. Ne adeverește acest crez colierul din aur cu perle și diamante Coco, o adevărată apariție. Diamantul princess cut e încadrat de alte 12 diamante rotunde, eleganța perlelor fiind atât de frumos pusă în valoare de strălucirea regală a aurului și a diamantelor. Combină cu o rochie slip dress decadentă, care să îți înfășoare trupul ca într-o mângâiere.

colierul din aur cu perle și diamante Coco

Blossom Pearls

Pornim acum în călătoria sacră a vieții, pe aripile petalelor unei flori de cireș. Fără urmă de îndoială, Blossom Pearls e cea mai sensibilă și mai romantică colecție marca Power Pearls, cu culorile sale dulci și finețea designului. Adorăm interpretarea dată de creatori, inspirați de noile începuturi, de puterea intuiției, de fragilitatea aparentă a minunatelor flori de cireș, atât de gingașe, dar reținând în esența lor seva dătătoare de viață a renașterii și regenerării. Nu o să îți vină să crezi cum aceste bijuterii surprind minunăția acestor flori, de la delicatețea primului mugur la explozia plină de viață și de culoare.

Wow: simbolistica florii de cireș, deschizându-se îndrăgostită de adierea de primăvară e redată în chip încântător de inelul din aur cu perle roz Cherry Blossom. Inspirat de copacii de cireș, prezintă perle de diverse nuanțe și mărime dispuse asemenea bobocilor de floare de cireș. Poartă cu o rochie albă ca neaua și sandale roșii de catifea.

nelul din aur cu perle roz Cherry Blossom

Zglobii precum vântul de primăvară și frumoși așa cum numai natura poate fi, în cel mai pitoresc anotimp, cerceii din aur Cherry Blossom Drops amintesc de ramurile de cireș, dansând în adierea domoală, de pe care florile se scurg în mănunchiuri înmiresmate. Pentru că Minionette înțelege nu numai perla și primăvara, dar și femeia, îți poți crea singură bijuteria, agățând de piesa principală, ce stă pe lobul urechii, șiragurile finisate cu perlele de o neasemuită frumusețe. Asociază cu o rochie cu print floral, spumoasă precum atingerea mătăsoasă a florii de cireș.

cerceii din aur Cherry Blossom Drops

Evident: Minionette e pe gustul nostru. Apreciem că toate aceste superbe bijuterii sunt realizate manual în atelier, piesele fiind prelucrate cu dragoste, pasiune și talent ce răzbat din fiecare perlă și din fiecare diamant. Descoperă online colecția Power Pearls, dar și celelalte super accesorii!

 

Articolul urmator
Trendul mermaidcore a făcut „valuri” la Oscar 2024. 8 staruri care l-au purtat fabulos
Trendul mermaidcore a făcut „valuri” la Oscar 2024. 8 staruri care l-au purtat fabulos
Ce fel de accesorii te caracterizeaza?
Incepe quiz
Ce fel de accesorii te caracterizeaza?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.