Accesoriul HOT de care nu se despart cele mai populare vedete! Trebuie să îl ai și tu!

Accesoriul HOT de care nu se despart cele mai populare vedete! Trebuie să îl ai și tu!

Redactor Andreea Baluteanu

Vrem să recunoaștem sau nu, toate ne dorim să posedăm o geantă de lux, una care să se remarce în mulțime și să atragă toate privirile asupra apariției noastre. Dar luxul înseamnă mai mult decât un capriciu sau un moft. Luxul e sinonim cu materiale și design durabile și rezistente, cu calitate și eleganță. Îți va fi imposibil să părăsești o geantă de lux după numai un sezon, abandonând-o pentru că trendurile nu o mai susțin: un astfel de accesoriu e timeless, un clasic nemuritor ce îți va rămâne aproape pentru totdeauna.

Azi îți propunem o geantă de lux care va arăta fabulos la brațul tău și îți va nuanța o apariție sofisticată, dar care nu te costă o avere. Mai mult, e un accesoriu must-have pe care toate vedetele îl poartă cu mândrie. Abia așteptăm să îți arătăm descoperirea noastră cool!

Geanta pe care vedetele o adoră: noul IT bag din garderoba ta

E suficient să rostești Margée pentru ca sufletul să ți se umple de pofta de frumusețe: numele brandului de care îți vom vorbi azi emană rafinament și eleganță; parcă te simți mai wow numai formând consoanele și vocalele pe limbă. Povestea Margée vorbeşte despre lux pe care ți-l poți permite, despre materiale de calitate, despre manufactură cu dragoste și artizanat ce poartă pecetea tradiției și noului deopotrivă.

Conceptul Margée pleacă de la ideea că magazinele clasice trebuie să se reinventeze, să pună accentul pe online, dar să nu piardă totuși legătura pe care o au cu clientele. La Margée comanzi piesele dorite de toate vedetele în spațiul virtual, dar poți să le ridici dintr-o locație exclusivistă, care schimbă conceptul de magazin, nemaifiind un loc de stocare sau de vânzare a produselor, ci un spațiu în care ai parte de consultanță vestimentară, de prietenie și amabilitate și de o discuție la o cafea despre brand, povestea sa, materialele sau tehnologia folosite.

Dacă ți-a fost vreodată teamă că shoppingul online va distruge acea plăcere de a proba, de a testa, de a te bucura de produsul achiziționat din offline, află că Margée le îmbină în mod extraordinar pe toate.

Pentru brandul despre care îți vorbim azi, moda e un limbaj universal, dar extrem de personal. Cu alte cuvinte, cumperi ceva ce au mai achiziționat poate mii de femei, dar articolul îți este dedicat ție, se pretează și se mulează perfect pe nevoile și pe dorințele tale. Gențile brandului îmbină frumusețea cu versatilitatea la perfecție: se vor adapta în mod ideal la viața ta agitată, modernă, vor găzdui cu dragoste și loialitate portofelul, telefonul, rujul sau laptopul tău.

Creatorii Margée au dorit să le ofere clientelor un melanj perfect între lux și un preț pe care și-l pot permite. Astfel, gențile sunt confecționate 100% din piele italiană de calitate, cu o finisare de care numai maeștrii artizani din Peninsulă sunt capabili. Margée a căutat pe tot globul pentru a descoperi această îmbinare de talent și de profesionalism și a descoperit-o în Toscana, acolo unde industria de manufactură a genților e susținută de adevărați maeștri, de artiști care au lucrat mai bine de 20 de ani pentru brandurile de lux, dezvoltând o tehnologie unică în lume. Astfel că primele prototipuri de genți Margée sunt confecționate în Toscana și produse apoi în România. 

Fiecare geantă e creată de mână, e îmbietor de moale și totuși rezistentă, atât la lovituri, dar și la intemperii. De asemenea, Margée va impresiona cu căptușeala de top, din piele întoarsă de o calitate excepțională, pe care alte branduri o resping, considerând-o prea scumpă. Pentru brandul care ne-a cucerit, „prea scump” nu există, deoarece creatorii săi consideră că un produs de calitate nu poate să înceapă decât de la ingrediente excepționale.

Fiecare produs Margée are o garanție de un an. Vizitează showroomul de la adresa Strada Finlanda, nr. 4A (pe Dorobanți). Livrarea este gratuită oriunde pe glob.

Ți-am povestit despre Margée, să îți arătăm acum de ce ne place atât de tare: colecția de genți e disponibilă online și gata să te farmece! Brandul ne-a cucerit cu selecția de articole de calitate, cu patină de lux, dar cu un look jucăuș, în conformitate cu moda prezentului. Noi am făcut o pasiune pentru accesoriile cu „urechiușe”, în diverse culori, cu dungi, ținte aplicate sau din material matlasat: sunt pur și simplu irezistibile.

Tot la Margée vei descoperi și cele mai drăgălașe rucsacuri, dar și genți de laptop care nu au nimic banal, ba dimpotrivă: arată că poți fi un idol al stilului și atunci când te deplasezi către job. Însă brandul este renumit și pentru selecția de genți statement, în forme clasice sau avangardiste: nu vei mai avea nevoie să mai faci shopping în altă parte după Margée.

Și de parcă nu ar fi fost de ajuns ca să ne aprindă inima, Margée se dovedește a fi și cel mai plin de imaginație brand: fiecare geantă are un mic detaliu unic, un accesoriu care o individualizează (adorăm pur și simplu jucăriile de pluș atașate de genți elegante sau pufurile jucăușe).

Și acum ajungem și la promisiunea pe care ți-am făcut-o în debutul acestui articol: ți-am spus că divele sunt pur și simplu topite după Margée. Ne susținem afirmația prezentându-ți numai câteva dintre imaginile cu vedete autohtone purtând creații Margée.

Elena Gheorghe ne demonstrează cât de bine arată o geantă classy cu o ținută chic 'all white' și abia așteptăm să îi imităm exemplul!   

Bloggeritele de beauty și modă sunt înzestrate cu ochi pentru frumos și cu apetit pentru stil, așa că nu e de mirare că au remarcat Margée. Ioana Chișiu subliniază lejeritatea unei ținute casual colorate cu geanta Margée Aime Red, cu urechiușele simpatice, iar Larisa Costea ne inspiră cu outfitul care se potrivește peste tot: un power suit roz cu geanta ARRA TOURMALINE. De la accente focoase de roșu la supremația all pink, nu putem decât să dăm afirmativ din cap, pline de încântare.

Noi am fost cucerite de Margée, mai rămâne să descoperi și tu propunerile brandului care a luat pe sus piața din România. Are nenumărate admiratoare și suntem sigure că te vei număra cât de curând printre ele. Descoperă colecția de genți Margée și delectează-te cu modelele unicat, atât de fashionable, ale brandului!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.