Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Şase greşeli pe care le faci când mergi pe tocuri

Redactor Andreea Baluteanu
Nu ştii să mergi pe tocuri

Nu ştii să mergi pe tocuri

Poate fi o greşeală evidentă, dar, din păcate, multe reprezentante ale sexului frumos se urcă pentru prima dată complet nepregătite pe tocuri. Chiar dacă mersul graţios la înălţime pare o deprindere după care muritoarele de rând plâng şi cu care fotomodelele s-au născut, adevărul este că ea se învaţă! Sunt câteva reguli de care trebuie să ţii cont: mergi cu spatele şi genunchii drepţi, cu privirea înainte, bărbia şi pieptul ridicate. Pune un picior în faţa altuia, ca şi cum ai înainta pe o linie dreaptă imaginară, şi ai grijă să calci înainte pe toc, abia apoi pe vârfuri - astfel vei evita şi accidentele. Nu apăsa prea tare; principiile bunei-cuviinţe spun că nu ai voie să porţi tocuri zgomotoase la birou, la şcoli sau la biserică. Cel mai important: nu te grăbi, pentru că suntem sigure că nici măcar Victoria Beckham nu e maestră la alergatul pe tocuri!

Orice ar spune tendinţele, nimic nu e mai hot decât o femeie frumoasă, sigură pe ea, care alunecă precum o zeiţă pe o pereche de stilettos sexi. Esenţa seducţiei feminine este cuprinsă în acele gesturi senzuale, în sporul de încredere şi de putere pe care ni-i conferă cei câţiva centimetri în plus şi privirile apreciative ale bărbaţilor.

Chiar dacă suntem tot mai antrenate în lupta feminismului şi ne afirmăm dreptul de a gândi, de a fi plătite şi de a munci precum bărbaţii, nu vom renunţa niciodată la această armă nemuritoare: pantofii cu toc.

Cu toate acestea, nici purtarea lor nu este tocmai ferită de greşeli. De multe ori, nepriceperea sau, dimpotrivă, excesul de zel poate dăuna grav nu doar sănătăţii, dar şi aspectului nostru. Ca să te păstrăm mereu sexi şi stilată, am alcătuit pentru tine o listă a greşelilor pe care le poţi comite atunci când mergi pe tocuri!

Descoperă aici şi trucul simplu care te ajută să rezişti pe tocuri!

Surse foto: Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!