Bijuteria ideală pentru EL si EA este din argint masiv

Bijuteria ideală pentru EL si EA este din argint masiv

Redactor Divahair.ro

Influențele unisex sunt tot mai predominante în moda ultimilor ani. De la blugii boyfriend pe care i-am adorat sezoane întregi, la tricourile oversized, articolele vestimentare unisex au făcut furori în modă.

La capitolul bijuterii situația stă cam la fel! Cine crede că bijuteriile sunt destinate doar pentru EA, astăzi va afla contrariul!

Te invităm să parcurgi acest articol și să te convingi singur că bijuteriile din argint masiv nu sunt exclusiv pentru EA!

Argintul masiv nu ține cont de gen: bijuteriile pentru EL și pentru EA sunt în trend acum

Moda ultimilor ani virează către o direcție nouă, aceea a universalității. Iar bijuteriile din argint masiv sunt cele care se pretează perfect acestor interpretări: se potrivesc atât EI, cât și LUI, contopindu-se într-o armonie perfectă.
Noi am adunat mai jos câteva dintre piesele pe care noi le considerăm ideale pentru EA, dar și pentru EL. Bijuteriile sunt realizate din argint masiv și le găsești la Accent Bijuterii. Iată ce îți recomandăm!

Un accesoriu universal în adevăratul sens al cuvântului este brățara din argint lucios care se potrivește oricui, în orice stil și cu orice ocazie. Cu siguranță va fi pe placul lui și al ei! Cu un design elegant și minimalist, brățara înglobează acele influențe unisex care caracterizează moda prezentului. Asociaz-o cu o rochie înflorată și încurajează-l și pe EL să o poarte la un ansamblu format din cămașă și jeans negri.

bratara din argint lucios

Ceva mai subtilă, dar de efect, brățara din argint lucios masiv 925 ‰ are un look minimalist atât de cool încât este irezistibilă. E un accesoriu ideal pentru ținutele voastre de weekend, casual și confortabile, dar o puteți integra ușor și ținutele elegante de la ocaziile speciale.

brățara din argint lucios masiv 925 ‰

Cu un model împletit care atrage toate privirile, brățara de mai jos de la Accent Bijuterii spune povestea unei firi puternice. Poate fi purtată de către EL, fără nici un dubiu. Însă nu ignorăm faptul că datorită modelului, brățara poate fi abordată și de către EA. Așadar, dacă doriți să arătați tuturor că sunteți o pereche, uniți în cuget și simțiri, vă recomandăm această brățară.

bratara de argint pentru el si ea

Tot din argint masiv lucios, dar de data aceasta, cu un model împletit ceva mai impunător este brățara din argint 925, de la Accent. Ideal pentru persoanele care știu ce vor de la viață. Modelul e plin de personalitate și reușește să pună în valoare orice outfit și orice stil. Tu asociaz-o unei rochii albe, iar EL la un costum... efectul final va fi fabulos!

bratara cu model  impletit

Preferați accesoriile care transmit ceva? Atunci inele din argint masiv de la Accent sunt pentru voi. Începem cu inelul din argint cu model crocodil decorat cu zirconia. Plin de atitudine, inelul scoate în evidență ținutele cu influențe rock, dar și pe cele casual sau minimaliste.

inelul din argint cu model crocodil

Iubim simbolurile marinărești, suntem de părere că pot fi purtate în orice moment, nu doar vara! Îți recomandăm inelul din argint masiv de la Accent. Fie că ești marinar sau simți că te inspiră acest domeniu, inelul îți va completa ținutele, fiind accentul pe care îl căutai.

inelul din argint cu motive marinărești

Un inel din argint cu puncte e acel accesoriu menit să reprezinte o punte de legătură între stilul tău și al lui. Impunător și totuși elegant își va face loc în colecția ta de bijuterii, datorită modelului care se îmbină atât de ușor cu aproape orice stil.

nel din argint cu puncte

Pentru EL, credem că s-ar potrivi un inel fantezist! Dacă adori ființele supranaturale, îți recomandăm inelul din argint cu dragon. Această piesă spune multe despre personalitatea purtătorului și poate fi o deschizătoare de conversații.

inelul din argint cu dragon

Tu și iubitul tău împărtășiți aceeași fire neîmblânzită? Atunci inelul din argint Leu vi se va potrivi de minune. Un accesoriu minunat pentru cei născuți în zodia de foc și nu numai, inelul e piesa de rezistență dintr-un outfit smart casual sau dintr-o ținută cu influențe rock sau minimaliste.

inelul din argint Leu

Anul acesta se poartă talismanele, iar noi avem inelul ideal pentru EA!

Decorat cu talismane și ornamentat cu zirconia și cu bilă de calcedonia, inelul pe care ți-l recomandăm are un design care se remarcă într-o secundă. Perfect pentru firile care nu se sfiesc să fie în centrul atenției și care atrag, precum un magnet, privirile tuturor inelul din argint va deveni accesoriul tău preferat!

inel din argint cu zirconia

Pentru noi este clar...argintul masiv este pentru toată lumea! Singuri decidem care sunt bijuteriile care ne reprezintă cel mai bine! Dacă ți-au plăcut recomandările de astăzi, în mod cert trebuie să vezi întreaga colecție de argint masiv de la Accent Bijuterii! Bijuteriile lor se vor plia atât pe stilul LUI, cât și pe al EI.

Descoperiți-vă bijuteria care vă reprezintă cel mai bine în magazinul online sau în cel fizic: Galeria Accent din strada Mendeleev nr.26 – sector 1, lângă Piața Romană

Articolul urmator
Cum se poartă cămașa: sfaturi de care să ții cont
Cum se poartă cămașa: sfaturi de care să ții cont

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.