Bijuterii care te fac cu adevărat unică vara asta

Bijuterii care te fac cu adevărat unică vara asta

Redactor Andreea Baluteanu

Accesoriile au puterea cu adevărat impresionantă de a schimba cu totul o ținută, de a-i conferi personalitate, acea doză de unicitate care atrage toate privirile. Ele îți pot transforma cu totul outfitul, cu condiția să mizezi însă pe bijuterii diferite de cele purtate de marea masă a populației, pe modele care se remarcă imediat prin designul lor inedit.

Sunt exact criteriile de care am ținut cont în rândurile de mai jos! Îți propunem bijuterii speciale, care îți vor asigura o apariție unică în această vară!

Bijuterii unice care te ajută să te remarci în mulțime

Ca de obicei, Accent Bijuterii este locul în care ne simțim ca acasă, în care descoperim piese cu personalitate, care ne garantează că ne vom remarca în mulțime! Descoperă mai jos propunerile noastre de accesorii care îți vor desăvârși stilul!

bijuterii

Strălucește cu peridot!

Considerat de grecii antici piatra luminii și a frumuseții, încărcată de o uluitoare energie vindecătoare, pozitivă, peridotul te va transforma într-o apariție radioasă, unică. Noi am făcut o pasiune pentru cerceii din argint cu peridot, și nu e de mirare: se pare că și Cleopatra adora această piatră, care a fost descoperită inclusiv în mormântul ei și confundată, pentru multă vreme, cu smaraldul. Cum am putea să nu fim cucerite de o bijuterie care a atras-o și pe superba (și pretențioasa) regină a Egiptului?

cercei cu peridot

Cercei din argint cu peridot – 103,50 de lei reduşi de la 115 lei

Prezentările de modă ale ultimelor sezoane au favorizat bijuteriile masive, opulente, care uită cu totul de timiditate. Crede-ne, chiar și cea mai simplă ținută va fi scoasă în evidență de acest pandantiv decorat cu peridot, realizat manual: nimeni nu va mai fi ca tine!

pandantiv cu peridot cruce

Pandantiv din argint cu peridot – 476,10 lei redus de la 529 de lei

Rochiile suave de vară, care au cucerit toată suflarea feminină și au sedus-o iremediabil pe cea masculină, vor deveni unice în compania unui colier din argint, cu design floral și aceleași inserții de peridot fațetat. Lasă strălucirea proaspătă a pietrei să îți aline disconfortul din zilele caniculare de vară!

colier cu peridot

Colier din argint cu peridot – 269,10 de lei redus de la 299 de lei

O încheietură fină va fi și mai frumos scoasă în evidență de o brățară spectaculoasă. Uită de bijuteriile delicate în vara 2017; acum ai nevoie de piese unice, precum această brățară din argint cu peridot fațetat, prins în casetuțe individuale.

bratara cu peridot

Brățară din argint cu peridot – 261 de lei redusă de la 290 de lei

Împrumută din noblețea rubinului!

Chiar dacă în prezent popularitatea rubinului este depășită de diamant, pe vremuri, această piatră prețioasă aparținea regilor, capetelor încoronate. Nici nu e de mirare, când strălucirea ei focoasă se dovedește atât de maiestuoasă!

Chiar dacă apelezi la o pereche de shorts și la o cămașă fină de mătase, tot vei străluci, purtând pe deget inelul din argint opulent, decorat cu pietre de rubin fațetate și placat cu aur alb de 14 carate. Este o piesă demnă de o regină!

inel cu rubin

Inel din argint cu rubin – 189 de lei redus de la 210 lei

Completează-ți ținuta cu o pereche de cercei rotunzi din argint cu rubine ovale, realizați manual. Regulile asortării depășesc în 2017 simpla alăturare a hainelor și reintră pe teritoriul eleganței, adresându-se în special accesoriilor!

cercei cu rubine

Cercei din argint cu rubin – 359,10 lei reduşi de la 399 de lei

Nu te tentează să porți un set de inel și cercei? Atunci splendidul colier de mai jos, majestic precum apariția unei regine, te va asemăna cu o făptură desprinsă din basme. Realizat manual din argint cu rubine naturale fațetate și marcasite care conferă un plus de strălucire, este bijuteria care te va evidenția oriunde ai merge.

colier cu rubine

Colier din argint cu rubine și marcasite – 1431 lei redus de la 1590 de lei

Știi cum să accentuezi frumsețea unei rochii delicate, albe? Cu o broșă statement! Alege un fluture, simbol al libertății și al transformării, realizat din argint placat cu aur alb de 14 carate și ornamentat cu pietre de rubin fațetate.

brosa fluture

Broșă din argint cu rubin – 423 de lei redus de la 470 de lei

Lasă-te cuprinsă de magia pietrei lunii!

Piatra lunii a fermecat din cele mai vechi timpuri cu aura sa de misticism, cu magia pe care o emană grație strălucirii sale palide, dar pline de semnificații profunde, care preschimbă banalitatea cotidianului.

O pereche de cercei din argint, împodobiți cu piatra lunii finisată caboșon, sunt alegerea perfectă pentru o femeie cu totul și cu totul specială; în plus, delicatețea lor mistică va calma arșița verii, grație strălucirii sale înghețate. Alege designuri statement, pentru a scoate ce e mai frumos din această piatră deosebită.

cercei cu piatra lunii 1 cecei cu piatra lunii 2

Cercei din argint cu piatra lunii – 62,10 lei reduși de la 69 de lei

Cercei din argint cu piatra lunii – 134,10 lei reduși de la 149 de lei

Gândește-te la o ținută simplă, cu inserții sport chiar, și la un inel statement, opulent, decorat cu misterioasa piatră a lunii. Îți garantăm că vei fi oricum, numai banală nu!

inel cu piatra lunii

Inel din argint cu piatra lunii – 161,10 lei redus de la 179 de lei

Bijuteria care îți va fura inima este însă o superbă brățară din argint cu piatra lunii, cu design artistic, pe care numai firile unice, complicate și fascinante, o vor purta așa cum se cuvine. E cheia pentru o apariție unică în această vară!

bratara cu piatra lunii

Brățară din argint cu piatra lunii – 621 de lei redusă de la 690 de lei

Intră și tu în lumea nobilă a accesoriilor de pe Accent Bijuterii și descoperă acele piese deosebite, speciale, care îți compun o apariție unică!

Articolul urmator
De la inspirație la legendă: Istoria uluitoare a celebrei genți Birkin
De la inspirație la legendă: Istoria uluitoare a celebrei genți Birkin
Ce costum de baie trebuie sa porti vara asta?
Incepe quiz
Ce costum de baie trebuie sa porti vara asta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.