Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Blugi pe care o femeie stilată NU îi poartă

Redactor Andreea Baluteanu
Blugii rupţi

Blugii rupţi

Nu degeaba sunt comparaţi blugii rupţi cu cizmele UGG: fac parte din galeria produselor aflate în dizgraţia modei, care nu au mai prins trenul select al tendinţelor. Cu toate acestea, fete de pretutindeni continuă să îi poarte, expunându-şi în acelaşi timp pielea delicată vitregiilor frigului. O femeie stilată nu va cădea însă în această capcană: pe lângă faptul că blugii rupţi nu mai sunt în trend, ei nu au exultat niciodată prea mult rafinament.

Blugii sunt un capitol aparte în viaţa unei femei stilate! Deşi cel mai iubit articol vestimentar al tuturor timpurilor de către suflarea feminină este inclus cu succes azi în ţinute rafinate, există şi modele care îţi pot compromite imaginea sofisticată.

Vei găsi în galerie cinci modele de blugi pe care nu îi vei întâlni în garderoba unei femei stilate, chiar dacă acele itemuri au format o relaţie indestructibilă cu tendinţele. Femeile prin ale căror vene curge rafinamentul îi vor respinge imediat, considerându-i incompatibili cu imaginea lor desăvârşită.

Descoperă aici şi modelele de geci pe care o femeie stilată nu le poartă!

Surse foto: Splashnews

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!