Nu Skin

Cadouri cu stil: Cum alegi cravata potrivită pentru sufletul tău pereche?

Redactor Divahair.ro

Cravatele au reprezentat mereu un subiect delicat. Ele sunt un simbol puternic al eleganței masculine, încă din vremurile îndepărtate. Bărbații tind să fie foarte atenți cu aceste accesorii, iar o cravată pare să fie primul accesoriu care cere o asortare perfectă cu ținuta.

Atunci când ești în căutarea unui asemenea cadou elegant, care să îți surprindă în același timp iubitul sau soțul, trebuie să îi cunoști foarte bine gusturile. Trebuie să știi că bărbații sunt impresionați, bineînțeles și de calitatea materialului unei cravate, însă mai ales de ceea ce reflectă acea cravată la nivel personal.

cravata

Cravata perfectă pentru el o poți alege nu doar după culoare, ci și după stil, după material, dar mai ales după fizionomia și personalitatea lui. Trebuie să știi, de exemplu, că o cravată lată, clasică este mai potrivită unui bărbat corpolent, ce alege costumele clasice sau sacourile în trei nasturi.

Un tânăr zvelt  și plin de energie, cu un stil de viață acid, nu va alege niciodată o cravată clasică. El va miza mereu pe o cravată subțire, eventual de o culoare extrem de evidentă. Tu, ca femeie, ai datoria de a ști acest lucru atunci când dorești să-i faci cadou o cravată.

Cravatele handmade – noua atracție masculină privitor la modă

Trebuie să știi că în ceea ce privește tendințele fashion bărbații sunt și ei destul de pretențioși. Într-o piață enormă a ținutelor și accesoriilor elegante, își face loc în grațiile oricărui bărbat o cravată handmade. Aceștia par să aprecieze din ce în ce mai mult acest tip de cravată.

O femeie va înțelege perfect de ce se întâmplă acest lucru. Deoarece o cravată handmade denotă munca unui artist, care insuflă o aură de distincție și unicitate cravatei. La fel cum femeile doresc să fie unice prin intermediul accesoriilor ce le poartă, așa și bărbații doresc să-ți afirme personalitatea cu o cravată handmare de calitate, așa cum poți găsi, spre exemplu, la Nobelli.

 cravata

La ce te uiți când îi cumperi o cravată partenerului tău?

Bineînțeles că te va interesa în primul rând calitatea materialului. Bărbații adoră să fie percepuți ca fiind adepți ai luxului și fineții masculine. Alege o cravată de lână sau bumbac pentru a-l da pe spate.

Apoi fii atentă la stil, așa cum îți povesteam în primele rânduri ale articolului. Fii atentă și la culoare. Și nu ignora nici modul în care este croită și cusută cravata. Acest lucru are o mare importanță mai ales în cazul cravatelor handmade. O cravată de calitate este reprezentată de o cusătură fină și un tiv discret.

Așadar, tu când i-ai cumpărat ultima dată o cravată partenerului tău?  

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta