Câteva păreri despre differenta.ro. Cum ne-a convins să îi devenim clienți fideli

Câteva păreri despre differenta.ro. Cum ne-a convins să îi devenim clienți fideli

Redactor Andreea Baluteanu

Suntem fete si adorăm să probăm haine și accesorii pe bandă rulantă, în cabinele de probă, să ne analizăm din toate unghiurile, dar trebuie să recunoaștem că shoppingul online ne-a câștigat inima. Ce poate fi mai plăcut decât să îți petreci pauzele de la muncă „colindând” pe site-urile preferate sau să te relaxezi într-o zi caniculară, când nu ai nici cea mai mică intenție de a pleca de acasă, cumpărând tot ce îți poftește inima din locațiile online pe care le adori?

Sunt exact motivele care ne-au determinat să ne îndrăgostim de differenta.ro, magazinul nostru online preferat, pentru a face shopping de haine și accesorii de vară. Mai jos îți povestim despre experiența noastră cu Differenta!

Motivele pentru care ne-am îndrăgostit de shoppingul online de pe differenta.ro

Pe noi, fetele din redacția DivaHair, ne-au pasionat întotdeauna hainele diferite, originale, accesoriile cu un strop de personalitate, pe care să nu le regăsim purtate în sute de alte variante pe stradă. Însă, acum câțiva ani, shoppingul online nu era o afacere înfloritoare în România, iar magazinele din malluri ofereau aceleaşi variante, cu variații subtile, ale trendurilor de pe catwalk.

desigual differenta

Situația s-a schimbat însă în ultima perioadă, iar differenta.ro a făcut cu adevărat o diferență din acest punct de vedere. Magazinul online vinde haine și accesorii din 2008 în Europa, fiind prezentă pe piețele din Cehia, Ungaria și Slovacia, și a pătruns de curând și la noi.

differenta

Ca să înțelegi cât de mare ne-a fost bucuria, differenta.ro aduce pe piața autohtonă în jur de 30 de branduri originale, de la nume mari, care ne fac inima să tresalte, precum Converse, Desigual, Calvin Klein sau Tommy Hilfiger, până la hiturile momentului, cum sunt Melissa și O bag, dar și producători de nișă, mai puțin cunoscuți la noi, dar extrem de apreciați pe plan local, care te vor ajuta să fii mereu altfel. Ca să îți dăm doar câteva exemple, caută pe site nume ca Santoro London sau Anekke; branduri pur și simplu grozave, care nu au cum să nu îți atragă atența și pe care le vei îndrăgi imediat.

desigual

Dar nu doar selecția de nume este impresionantă, ci și produsele pe care Differenta le aduce de la aceste branduri. Dacă în alte magazine online vei vedea aceleași modele deja banale, la e-shopul nostru preferat vei găsi doar designuri originale, vibrante, cu personalitate, croite parcă pe sufletul nostru.

melissa

culito spain

Ceea ce ne conduce la cea mai recentă experiență pe care am avut-o făcând shopping pe Differenta, când am comandat o rochie de la Desigual și o pereche de teniși Converse. Rochia de vară, colorată, pur și simplu superbă, m-a transformat într-o apariție aproape la fel de apreciată precum mireasa la o nuntă fabuloasă, iar tenișii de la Converse au fost unici: nu i-am mai găsit nicăieri.

Dar remarcabil a fost și serviciul cu clienții al Differenta. Nu fac prea des shopping online de pantofi, pentru că mă tem că nu mi se va potrivi mărimea, dar de data aceasta, cucerită fiind de modelul propus de Converse, am sunat la numărul de telefon de pe site, pregătindu-mă să salut în engleză (numărul era străin). Mare mi-a fost încântarea când am auzit o voce drăguță de fată, care mi-a răspuns în română și m-a ajutat, cu toată amabilitatea din lume, să îmi aleg perechea potrivită de teniși, pornind de la lungimea branțului.

Ce am mai apreciat este faptul că informațiile de pe site sunt transparente și cuprinzătoare, pozele sunt clare, surprinzând toate unghiurile, iar textul e de calitate, pentru ca noi, clienții, să știm exact ce cumpărăm. Am înțeles că produsele noi sunt postate imediat pe site, cu informațiile traduse cu ajutorul Google Translate, dar textul este modificat, adaptat și actualizat în cel mai scurt timp de personajul Differenta. Rapid și convenabil, exact ceea ce căutam în epoca vitezei!

pachet

Complet cucerită, am trimis comanda și, fiindcă am reușit să mă mișc repede, înainte de ora 12, produsele au fost expediate în aceeași zi. Comanda a venit după doar două zile. Am deschis entuziasmată pachetul și am constatat încă o dată cât de amabili și grijulii sunt cei care lucrează la Differenta. Pe lângă produsele aflate într-o stare impecabilă, pliantele și revistele pe care le-am frunzărit teribil de încântată, am descoperit și o acadea în formă de inimă. Cum să nu fii entuziasmată de un e-shop care se gândește nu doar la livrarea profesională, dar și la plăcerea clienților săi? Poate fi un lucru minor, dar pe noi ne-a cucerit!

coamnda differenta

Deși nu am avut probleme, ne-am interesat și de politica de returnare (trebuie să fii prevăzător într-o relație de lungă durată). Partea bună e că poți returna produsele la adresa din România, deci nicio problemă din acest punct de vedere. Differenta nu oferă încă posibilitatea de a plăti anticipat cu cardul, dar la linia de relații cu clienții ni s-a confirmat că se lucrează și această facilitate va fi disponibilă în curând!

Iar comunicarea e-shopului cu clienții săi este de top! Pagina de Facebook a differenta.ro e interactivă și plină de culoare, organizând concursuri pentru fani, postând filmulețe, punând la cale evenimente și oferind cadouri. Accesează și tu pagina de social media și te vei convinge: https://www.facebook.com/differenta.ro/!

crocs

Mai jos, îți oferim un rezumat al motivelor pentru care să cumperi online de pe differenta.ro!

Ai parte de produse originale, disponibile în Europa din 2008 (garanția calității), care sunt comandate direct din depozitele marilor branduri internaționale. Articolele sunt mereu în stoc, ceea ce înseamnă că nu vei aștepta mult și bine comanda, iar livrarea este GRATIS la sume de peste 200 de lei. Returul se face în România, iar comunicarea cu clienții, așa cum ți-am mai spus, este grozavă. Nu putem uita de concursuri, premii și evenimente de neratat!

zaxy

Nu mai credem că este necesar să te îndemnăm, dar o vom face: accesează și tu differenta.ro și comandă tot ce îți poftește inima!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (8)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.