Ce fuste să porți în 2017 dacă ești plinuță

Ce fuste să porți în 2017 dacă ești plinuță

Sorina Corneanu

Puțină ambiție e esențială atunci când ne propunem să scăpam de câteva kilograme în plus. Silueta perfectă chiar există, nu este neapărat ușor de obținut, dar nici imposibil. La mijloc stă ambiția și cât de mult îți dorești cu adevărat să îți remoledezi corpul.

Dacă ești în plin proces de slăbire sau pur și simplu nu reușești să te apuci de dietă și îți tot spui că vei începe de mâine, atunci îți oferim câteva sfaturi prin care poți masca micile imperfecțiuni.

Vezi cum trebuie să porți fustele creion dacă ești plinuță!

E firesc să îți dorești să porți fuste în plină vară, de aceea îți oferim inspirație, pentru a te ajuta să îți fie mai ușoară alegerea pieselor vestimentare! 

Ce fuste să porți în 2017 dacă ești plinuță

1. Fusta clopot lungă. Dacă ești plinuță și nici nu ești foarte înaltă, să porți o fustă clopot poate fi o idee inspirată. O astfel de fustă îți va acoperi micile defecte și va lăsa impresia că ești mult mai înaltă și mai slabă.

2. Fusta scurtă plisată. Da, pliurile se poartă anul acesta și e bine să ții cont că, dacă ești puțin mai plinuță, ele te vor avantaja. Pliurile vor da și mai mult volum fustei, iar siluetei tale îi vor reduce vizual câteva kilograme.

3. Fusta conică. Dacă ai câteva kilograme în plus, o astfel de fustă îți scoate în evidență lungimea corpului și ascunde kilogramele cu care te lupți. O poți alege cu încredere pentru a acoperi zonele pe care vrei să le remodelezi.

4. Fusta supradimensionată. E frumoasă, iar dacă ești în plin proces al remodelării corpului, o poți alege fără probleme. Dacă ești mai plinuță, o fustă supradimensionată va scoate în evidență talia și picioarele și va ascunde șoldurile.

5. Fusta cu talie înaltă. Fusta cu talie înaltă este perfectă, mai ales dacă este dreaptă, strânsă pe corp și realizată din materiale mai tari. Această fustă va evidenția fără efort lungimea corpului, dar va ascunde șoldurile plinuțe, fundul și pulpele, deci exact zonele la care lucrezi pentru a slăbi. Dacă ești plinuță, talia înaltă te va avantaja!   

Culorile mai închise vor contribui și ele la efectul de subțiere a siluetei și te vor avantaja mai mult decât culorile vii. Apoi, lungimea fustei e foarte importantă. Nu purta fuste scurte, dar nici lungi, mai ales dacă ești mică de statură. Fustele pană deasupra genunchilor sunt ideale. Fusta evazată, din materiale ușoare, nici înfoiate, nici care se lipesc de corp, este ideală pentru a ascunde câteva kilograme în plus!

Surse foto: Pinterest

Articolul urmator
Sutien potrivit pentru sânii lăsați: cele mai bune modele
Sutien potrivit pentru sânii lăsați: cele mai bune modele
Ce jachetă office să porţi în funcţie de personalitate
Incepe quiz
Ce jachetă office să porţi în funcţie de personalitate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (25)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.