Nu Skin

Ce inele ți se potrivesc vara asta în funcție de ocazie

Redactor Andreea Baluteanu

Colorate, efervescente, vesele sau, dimpotrivă, opulente, strălucitoare ori delicate, bijuteriile se potrivesc perfect cu spiritul verii. Simfonia de afară ne încurajează să ne punem la lucru creativitatea și să ne împodobim cu accesorii, cu mai multă convingere decât în lunile reci, când nu mai știam cum să ne retragem cât mai departe din fața frigului.

Dar preferatele noastre în lunile de vară sunt inelele! Ca să te convingem și pe tine să incluzi bijuterii spectaculoase în galeria aparițiilor tale, îți prezentăm mai jos modelele care se potrivesc ocaziilor de distracție ale sezonului cald!

Inele de vis, pentru fiecare ocazie a verii

Dacă ești convinsă, precum noi, că accesoriile sunt modalitatea perfectă de a ieși în evidență și de a o face cu inteligență, adecvat situației în care te afli, cu siguranță vei aprecia inițiativa noastră de azi. Noi am pornit să descoperim inelele perfecte pentru fiecare ocazie, iar locația unde le-am găsit pe cele mai fabuloase este, ca întotdeauna, Accent Bijuterii. Creațiilor lor, absolut minunate, ne vor întovărăși la fiecare ocazie specială a verii!

mana cu inel

Inele superbe pentru cele mai tari petreceri

Cu o rochie acoperită de paiete și un cocktail decadent în mână: așa vrem să întâmpinăm cele mai hot petreceri ale verii. Am uitat ceva? Da, inelul opulent care se integrează perfect în tabloul de mai sus!

Nu vrem să cunoaștem măsură atunci când ne distrăm, iar superbul inel din argint rodinat negru, placat cu aur de 14 karate și spectaculos decorat cu ametist, peridot și diopsid chrome, este acea alegere care ne va scoate din anonimat. Nu te teme să epatezi, până la urmă, nu este acesta scopul oricărei petreceri?

Îți dorești o seară sensibilă, plină de romantism și, deși nu poți contesta frumusețea bijuteriei de mai sus, nu te poți imagina în compania ei? Te vei îndrăgosti atunci de superbul inel din argint cu rubin, granat, smarald și turmalină: nu este doar o asociere fabuloasă de pietre, ci și o simfonie de culori, sub forma unei flori care vorbește exact pe limba verii 2017!

inel cu peridot inel floare

Inel din argint cu ametist, peridot și diopsid chrome – 360 de lei, redus la 324 de lei

Inel din argint cu smarald, rubin, granat și turmalină – 290 de lei, redus la 269,10 lei

Cele mai frumoase inele de purtat la nuntă

Vara este, înainte de toate, sezonul nunților. Toate avem cel puțin o cunoștință care va păși în fața altarului în această vară, oferindu-ne ocazia perfectă de a ne purta bijuteriile.

Dacă e politicos să lași albul rochiei în seama miresei, nu există nicio regulă care să îți interzică să îți colorezi accesoriile în această nuanță superbă! Dimpotrivă, noi considerăm că puritatea reflectată de această alegere e în perfect acord cu ocazia. Noi adorăm perlele și am făcut o pasiune pentru inelul din argint decorat cu o perlă barocă impresionantă, cu montură care amintește de viața acvatică.

Ești adepta bijuteriilor delicate? Inelul din argint cu perlă mabe, fin și minuțios lucrat prin tehnica granulației, este exact ceea ce îți trebuie acum! Nu poți nega că e pur și simplu superb și se va asocia de minune cu rochia ta festivă.

inel cu eprla ine cu perla delicat

Inel din argint cu perlă barocă – 565 de lei, redus la 508,50 de lei

Inel din argint cu perlă – 159 de lei, redus la 143,10 lei

Inele edgy, pentru festivalurile de muzică

Inspirate de Coachella, și noi am căzut în patima festivalurilor de muzică, ocazii de a socializa, de a ne lăsa îmbătate de melodiile preferate și, bineînțeles, de a afișa cele mai hot ținute. Iar amprenta de perfecțiune din outfitul nostru va fi un inel spectaculos.

Pentru că nu e o alegere practică, îți recomandăm să nu eviți bijuteriile mult prea mari și să mizezi în schimb pe personalitate. Un inel din argint negru, rodinat cu safir și peridot, placat cu aur galben de 14 karate, va fi acea bijuterie care nu presupune niciun risc, poate doar acela de a orbi cu frumusețea sa.

În formă de floare, inelul de mai jos te va transforma în regina festivalurilor de muzică: e conceput din argint placat cu aur alb, decorat cu opal de foc finisat caboșon, pietre de safir, rubin și smarald fațetate. În plus, culorile sale vii și delicatețea asumată îl transformă în punctul de atracție al ținutelor boho potrivite cu aceste ocazii!

inel cu safr inel floare

Inel din argint cu safir și peridot – 290 de lei, redus la 261 de lei

Inel din argint cu opal de foc, safir, rubin și smarald – 270 de lei, redus la 243 de lei

Inele spectaculoase pentru expoziții de artă

Ziua e mai lungă și parcă avem în sfârșit timp să bifăm toate acele expoziții de artă la care abia așteptam să ajungem. Ca să fim în ton cu vibrația culturală din jurul nostru, avem nevoie de bijuterii cu adevărat de neuitat.

Este exact ceea ce reprezintă inelul cu rubin, safir granat, turmalină, citrin și ametist, din argint placat cu aur alb și galben. Designul său modern va reflecta perfect minunile la care asistăm în jur!

Dar ce spui de o bijuterie la fel de impresionantă precum obiectele de artă din jur? Noi am miza pe inelul din argint cu smarald și diopsid chrome; ceea ce impresionează este aspectul său cu totul inedit, care va lipi toate privirile de tine.

inel cu smarald

Inel din argint cu rubin, safir granat, turmalină, citrin și ametist – 369 de lei, redus la 332,10 lei

Inel din argint cu smarald și diopsid chrome – 690 de lei, redus la 621 de lei

Inele numai bune de luat în vacanță

E greu să te decizi ce iei la tine în vacanță, mai ales că riști să cazi într-una dintre aceste două capcane: fie iei prea multe bijuterii, pe care nu apuci să le porți, fie uiți cu totul de acest capitol. E drept că accesoriile nu sunt neapărat prietene cu soarele, plajele sau plimbările din city break, dar vor face diferența atunci când ieși seara la cină.

Mizează pe simplitatea reinterpretată! Un inel de argint cu smarald, cu model floral, va oferi o tușă de distincție absolut oricărei piese vestimentare din bagajul tău!

Vrei să strălucești și mai tare? Apelează la un design spectaculos, dar păstrează asocierea dintre argint și smarald, perfectă pentru a reflecta lejeritatea vacanței.

inel cu smarașd inel cu smarad 2

Inel din argint cu smarald – 359 de lei, redus la 323,10 lei

Inel din argint cu smarald – 279 de lei, redus la 251,10 lei

Intră și tu pe comaccent.ro și descoperă cele mai frumoase inele, care te vor întovărăși cu bucurie la toate ocaziile speciale ale acestei veri. Tu ce părere ai despre propunerile noastre?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta