Ce modele de dresuri poartă o femeie stilată în sezonul rece

Redactor Andreea Baluteanu

Iarna este atât de aproape, încât simţim deja în nări parfumul frigului şi pe piele apropierea frumoşilor fulgi de nea. Deşi ştim că în perioada următoare temperaturile vor scădea uneori sub limita noastră de confort, curajul cu care orice fashionistă este înzestrată ne face invincibile în faţa vremii!

Desigur, avem şi aliaţii noştri secreţi, iar dresurile se numără printre prietenii care nu ne lasă la nevoie. O femeie stilată nu va miza însă doar pe confort şi pe căldură atunci când alege modelele de dresuri pentru sezonul rece, ci şi pe aspect! Noi declarăm câştigătoare la toate categoriile dresurile de la Meli Melo, pe care le-am găsit la ofertă, numai 9,99 de lei, dacă le cumpărați exclusiv online.

Cinci modele de dresuri ideale pentru femeia stilată

Venirea iernii nu este sinonimă cu abordarea unor ţinute formate exclusiv din pantaloni şi pulover! Noi credem că rochiile trebuie să apară în continuare ca vedete în ţinutele noastre, iar dresurile sunt accesoriile care ne vor ajuta să le evidenţiem şi să le purtăm în deplină siguranţă.


Dres 40 DEN, negru – 9,99 lei (redus de la 25,99 de lei)

O pereche de dresuri negre nu trebuie să îţi lipsească din garderobă! Le poţi asocia cu rochii în nuanţe profunde, precum un verde intens sau un burgundy delicios, la modă în această iarnă. Vor arăta excepţional în compania paietelor sau a accesoriilor aurii. Varianta câştigătoare? Modelul clasic 40 DEN, care îţi va asigura o apariţie impecabilă în această iarnă, dar şi un plus de confort, graţie cusăturilor plate, clinului din bumbac şi beteliei lejere. Nu îţi face griji, nu va trebui să îi înlocuieşti după prima purtare, pentru că modelul de la Meli Melo este prevăzut cu întărituri la vârfuri, pentru un plus de rezistenţă!

 

 

Dres 40 DEN, gri deschis - 9,99 lei (redus de la 25,99 de lei)

Negrul este alegerea clasică, dar uneori simţi nevoia să renunţi la el! Noi îţi recomandăm un dres la fel de sofisticat, în nuanțe de gri deschis, care îţi va evidenţia frumuseţea picioarelor. E iarnă, aşa că mizează tot pe grosimea 40 DEN şi lasă-te pradă fineţii acestui model: nu vei mai dori să îl dai jos. Va merge de minune cu micuţa ta rochie neagră şi te va ajuta să străluceşti la birou, fără să cazi în capcana previzibilă a unui look all black!


Dres 40 DEN, albastru - 9,99 lei (redus de la 25,99 de lei)

Fără doar şi poate, culoarea sezonului de toamnă-iarnă 2016-2017 este albastru! Nu îţi colora doar articolele vestimentare în această nuanţă mult râvnită, ci alege şi dresuri care să reflecte tonurile celeşti. Dresul albastru poate fi asortat uşor ţinutelor de zi (noi îţi recomandăm o rochie-hanorac sau una pulover, la modă acum), iar calitatea şi rezistenţa te vor impresiona: poliamida cu adaos de elastan îţi garantează că vei supravieţui iernii fără să rupi acest model de dres de la Meli Melo.


Dres lycra, bej - 9,99 lei (redus de la 25,99 de lei)

Garderoba ta este nepregătită pentru provocările vestimentare ale iernii, dacă nu conţine un dres în nuanţe de bej. Este una dintre cele mai potrivite variante pentru outfiturile tale elegante sau cozy, pentru ţinutele office şi cele casual, în care alegi să porţi rochii sau fuste. Confecţionat din lycra, dresul va fi ca o mângâiere confortabilă, care te va ajuta să faci faţă oricăror vitregii ale vremii!


Ciorapi pentru portjartiere, negri - 9,99 lei (redus de la 25,99 de lei)

Dacă afară e frig, nu înseamnă că trebuie să renunţi să te mai simţi glam sau seducătoare. Ciorapii cu portjartier au fost dintotdeauna arma femeilor senzuale, dar în iarna 2016 cuceresc cele mai înalte culmi ale modei şi dobândesc şi alte conotaţii. Noi ne-am îndrăgostit de ciorapii pentru portjartiere negri, simpli, pe care avem de gând să îi purtăm pe bandă rulantă în acest sezon. Din lână şi acrilic, sunt cel mai bun scut în faţa iernii, dar au şi o misiune stilată: aceea de a ne ajuta să oferim impresia unor cizme peste genunchi! Purtaţi cu ghete sau cu botine simple, ei vor contura iluzia celui mai dorit item al sezonului, alungindu-ne şi subţiindu-ne picioarele. Sunt investiţia momentului!

Dresurile pentru sezonul rece integrează perfect caracteristicile necesare garderobei de iarnă: confort, căldură şi stil. Vei găsi pe Meli Melo şi alte modele râvnite, numai bune de însoţit cu cele mai frumoase şi mai delicate rochii!

Articolul urmator Cum se poartă cămașa: sfaturi de care să ții cont

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.