Cele mai frumoase ţinute de la Met Gala 2019

Redactor Andreea Baluteanu

Costume Institute Gala, ceremonia pe care o lume întreagă o cunoaște sub numele de Met Gala reprezintă un eveniment găzduit în prima zi de luni din mai de către Metropolitan Museum of Art's Costume Institute din cadrul Muzeului Metropolitan de Artă din New York. Specialiștii descriu gala drept cea mai fashionable demonstrație de artă în moda actuală, frecventată de celebrități cu un simț estetic de cele mai multe ori ieșit din comun și gravitând în fiecare an în jurul unei teme.

Poate mai mult ca oricând, tematica ceremoniei Met Gala din 2019 i-a pus pe participanți, pe criticii de modă și pe jurnaliști în dificultate. În acest an, ceremonia și expoziția de fashion aferentă s-au concentrat pe termenul de „camp”. Nu e vorba însă despre traducerea sa literală (tabără, lagăr), ci de un concept estetic deficit de criticul Susan Sontag în eseul din 1964 intitulat „Notes on ‘Camp”.

Conform acesteia, „camp” este un cuvânt care definește tot ce e artificial, extravagant, stilizat, un fenomen estetic care se opune naturalului. Cuvinte precum „parodie”, „artificiu”, „ironie”, „flamboaiant” sau „umor” au fost folosite în comunicatele de presă lansate de Met Gala pentru a explica alegerea și înțelegem de ce vedetele s-au simțit cumva confuze în legătură cu alegerile lor.

Cu toate acestea, așa cum le știm, starurile s-au dovedit în cele din urmă iscusite și creative, iar ceremonia Met Gala din 2019 a devenit una dintre cele mai strălucitoare și mai nebunești din istorie. Descoperă în galerie cele mai frumoase (sau mai bine zis wow) ținute de la Met Gala din 2019. Nu uita, acest eveniment e unul care se presupune a fi excentric și avangardist, așa că pregătește-te pentru o explozie de creativitate.

Care dintre cele mai frumoase ținute de la Met Gala din 2019 este preferata ta? Abia așteptăm să aflăm!

1. Lady Gaga în Brandon Maxwell Vezi galeria foto » 2. Katy Perry în Moschino 3. Joan Collins în Pierpaolo Piccioli

Surse foto: Getty/Guliver

Articolul urmator 11 ținute pentru teatru: cum să te îmbraci corect

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.