Cinci haine pe care o femeie stilată NU le poartă

Viorica Ghinea, redactor

Deși există o vorbă plină de duh care spune că „Haina nu îl face pe om”, nu putem totuși să negăm că există cazuri în care stilul vestimentar spune totul. Este imposibil să nu întorci capul pe stradă după o femeie stilată, care știe perfect ce fel de itemuri vestimentare o avantajează.

Ce informații prețioase deține ea și restul nu au acces la ele? Ei bine, o femeie stilată știe prea bine că nu trebuie să poarte niciodată astfel de haine prezentate în galerie!  

1. Haine vulgare

1. Haine vulgare

Primele piese vestimentare care nu au ce căuta în dressingul unei femei stilate sunt cele care te fac să te gândești instant la vulgaritate. Bineînțeles, ea deține haine sexy, care îi avantajează calitățile fizice, dar știe cum să le introducă în outfiturile ei astfel încât să arate decent, dar atrăgătoare în ochii celor din jur.

2. Haine transparente

2. Haine transparente

O femeie stilată nu va purta niciodată itemuri transparente, cel puțin nu piese care inspiră prost gust. Ea le va îmbina astfel încât să obțină un echilibru vestimentar. Știm că se poartă bluzele transparente și rochiile cu tiv delicat, însă doar o femeie cu stil va ști să le introducă în outfiturile ei.

3. Pantaloni sport

3. Pantaloni sport

O femeie stilată nu poartă niciodată pantaloni sport atunci când iese în oraș, cu atât mai puțin dacă în drumul ei nu se află sala de fitness. De cei foarte scurți și mulați nici nu poate fi vorba atunci când iese pe stradă! Ea pune accent pe piese vestimentare care îi scot în evidență feminitatea.

4. Piese bogate în aplicații

4. Piese bogate în aplicații

O femeie stilată nu își va face niciodată apariția în articole vestimentare încărcate cu tot felul de detalii. Cu greu va purta o singură piesă bogată în aplicații, dar niciodată nu va combina mai multe de acest tip. 

Surse foto: Splashnews

Articolul urmator De ce nu trebuie sa-ti pese ce marime porti la haine: 3 motive pentru care sa nu mai pui presiune pe tine

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (43)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.