Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Cinci tunsori care nu se mai poartă în 2017

Redactor Andreea Baluteanu
Părul lung, ras pe o parte

Părul lung, ras pe o parte

Părul ras pe o parte s-a purtat în 2015, a subzistat pe alocuri şi în 2016, dar trebuie să fie complet exclus din dicţionarul tău stilistic în 2017. Deşi înţelegem care a fost intenţia lui Kelly Osbourne atunci când a ales această tunsoare (însoţită de un tatuaj sugestiv, cu „solidarity”), îţi recomandăm să nu o adopţi în acest an. Sunt alte modalităţi, mai puţin radicale, prin care să îţi exprimi toleranţa.

2017 şi-a stabilit încă de la început, cu claritate, intenţiile: se poartă naturaleţea. Părul, în toate formele, lungimile şi culorile, trebuie să fie sănătos, astfel încât să poată fi aranjat în câteva minute, o veste excelentă pentru femeile ocupate sau pentru cele care vor să îşi facă timp şi pentru ele.

Am văzut care sunt tunsorile care se poartă în 2017, este momentul să discutăm şi despre cele care nu au mai prins trenul tendinţelor. Noi ţi-am pregătit în galerie o selecţie a tunsorilor de care ar trebui să te fereşti în acest an!

Îngrijeşte-ţi părul şi oferă-i întâietate în acest an, evitând în acelaşi timp tunsorile care nu se mai poartă. Nu e greu să pluteşti pe culmile stilului în 2017!

Surse foto: Splashnews

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!