Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

CODECS propune primele cursuri dedicate industriei modei din Romania

Redactor Divahair.ro
CODECS, impreuna cu L'Institut Supérieur Spécialisé de la Mode din Paris (MOD'SPÉ Paris), lanseaza artcademy®, un nou concept de studii superioare dedicate industriei modei din Romania.

Programul oferit de MOD'SPÉ Paris este primul semn al consolidarii acestei industrii, oferind in premiera in tara noastra cursuri certificate international in domeniu.

Programul se adreseaza persoanelor interesate sa dobandeasca o calificare in domenii precum styling, fashion buying, fashion marketing, fashion/network coordinating, visual merchandising, product/ brand management, jurnalism de moda sau design, dar si tuturor celor interesati de moda.

Cursurile artcademy® sunt structurate pe doua etape - Fundamentals of Fashion (primul nivel) si Fashion Marketing and Design (al doilea nivel). Fiecare curs se desfasoara pe durata unui an academic si se finalizeaza cu cate o saptamana de studii si practica la Paris.


Curricula artcademy® este structurata astfel incat sa poata oferi o aplicabilitate imediata a subiectelor studiate, prin studii de caz si prin interactiunea cu lectorii MOD'SPÉ - reprezentanti ai unor companii de marca din industria franceza a modei. Interactiunea cu lectorii asigura transferul de experienta practica si, mai mult decat atat, conecteaza cursantii la centrul mondial al modei, Parisul.„Industria modei nu inseamna doar design si prezentari de moda, ci reprezinta un business care poate fi rentabil daca oamenii implicati au cunostintele specifice de fashion marketing, merchandising, vanzari, buying, etc. In contextul economic actual, daca ne dorim sa ramanem competitivi pe aceasta piata, aparitia brandurilor de moda romanesti este primul pas spre o normalizare a pietei de moda din Romania. Insa aptitudinile de business specifice sectorului de fashion sunt absolut esentiale pentru succesul acestor intreprinzatori. O educaţie adecvata reprezinta avantajul necesar pentru a deveni un adevarat profesionist, intr-o lume plina de neprevazut" declara Anca Bartha, Director Fashion Business School artcademy, MOD'SPÉ Alumnus.

Pentru inscrieri si informatii despre artcademy®, un consultant CODECS va sta la dispozitie la sediul din str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: office@artcademy.ro.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Ioana (anonim)
  18 octombrie 2011 16:04

  Buna, imi plac foarte mult ochelarii din imagine. Stii cumva ce stil sunt, unde gasesc astfel de rame?

  Cauta un furnizor in zona ta

  LIKE si intra in universul divelor!