Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Combinaţia pe care o femeie stilată nu o poartă de sărbători

Redactor Andreea Baluteanu

Cine nu visează să fie încoronată regină a stilului, aplaudată la scară deschisă pentru rafinamentul de care dă dovadă? Noi mărturisim că ne-am dori din tot sufletul să fim omagiate pentru garderoba noastră şi simţul sofisticat de a alătura haine!

La fel ca orice fashionistă, îţi pregăteşti cu atenţie rochia de sărbători, o accesorizezi cu cei mai fabuloşi pantofi şi o decorezi cu bijuterii elegante. Eşti întruchiparea stilului, până ce faci o greşeală căreia multe femei îi cad victime, realizând o combinaţie fatală pentru rafinamentul tău. Află despre ce e vorba în rândurile de mai jos!

Combinaţia pe care orice femeie stilată o evită de sărbători

Afară e frig, iar tu te-ai gătit cu atâta grijă şi aştepţi cu nerăbdare party-ul la care vei străluci! Ţi-ai pus la punct ţinuta până în cele mai mici detalii, pregătită să primeşti nota maximă la stil. Chiar înainte de a ieşi pe uşă, comiţi însă o greşeală: temătoare de temperaturile negative, arunci peste rochia ta preţioasă jacheta de toate zilele, care te apără cu temeinicie de frig.

Este o combinaţie fatală pentru orice femeie rafinată. Chiar dacă încerci să îţi motivezi cu voce tremurândă alegerea, argumentând că nu vei purta geaca ta groasă decât până la intrarea în maşină şi apoi până la garderoba locaţiei glam de party, adevărul este că îţi compromiţi outfitul de poveste. O ţinută de gală, acoperită de o geacă banală, purtând povara unor ierni de groază, nu este cea mai fericită alegere.

Din păcate, în această capcană au căzut şi multe vedete. Cea mai nefericită alegere? Jacheta matlasată, asociată rochiilor glam. Poate că această combinaţie funcţionează atunci când Rihanna o abordează cu atitudinea ei de fată rea, dar va păta cartea de vizită a unei femei stilate.

La fel de nefericite sunt şi combinaţiile de ţinute spectaculoase, numai bune de party, cu un cojocel gros care să le ţină de cald, dar care sfârşeşte prin a le denatura cheful de sărbătoare. Gigi Hadid este renumită pentru outfiturile casual, dar asocierea ei de mai jos nu ar încânta o femeie stilată.

Interzise sunt, desigur, şi gecile de fâş! Chiar dacă ai găsit un model perfect echipat pentru iarnă, cu care nu ai nicio problemă graţie caracterului său impermeabil, nu îl aborda în serile de sărbătoare. Nici măcar dacă universul tău e scuturat de intemperii terifiante!

Chiar dacă gecile de jeans şi de piele au fost preamărite pentru versatilitatea lor multă vreme, noi nu îţi recomandăm să le asociezi cu rochii glam, de sărbătoare. Aceste jachete pot funcţiona ca un element de opoziţie fashion, în ansambluri mix&match, dar te vor pune într-o lumină proastă în cele mai importante seri ale anului.

Cu ce înlocuieşti combinaţia interzisă femeilor stilate

Nu trebuie să înţelegi de aici că te îndemnăm să pleci la drum îmbrăcată în rochia ta subţire şi... doar atât. Sunt o mulţime de variante de haine de iarnă care se pretează perfect la ţinutele de party; va fi necesară o investiţie serioasă, dar aceste variante nu se demodează şi îţi vor fi mereu alături la nevoie.

Dacă nu te poţi detaşa de ideea de a purta o jachetă, femeile stilate îţi recomandă să apelezi măcar la una statement, decorată cu inserţii glam sau imitând un model opulent, baroc. Luăm exemplu de la Olivia Palermo.

Un palton elegant și unul într-o nuanţă festivă sau împodobit cu un guler luxuriant de blană sunt alte alegeri care te vor încadra în categoria „stil nemuritor”.

De asemenea, un sacou supradimensionat este o alegere potrivită, mai ales dacă nu mergi mult prin frig. Îl poţi acoperi cu un palton masculin, aşezat lejer pe umeri, şi vei străluci.

Cea mai hip alegere atunci când vine vorba de vestimentaţia de sărbătoare este însă haina opulentă de blană. Noi îţi recomandăm materiale artificiale (azi arată la fel de bine precum cele naturale şi sunt plăcute la atingere) şi la fel de multă încredere precum cea afişată de Kendall Jenner!

Combinaţia de rochie de party şi geacă este una fatală, pe care trebuie să o eviţi dacă vrei să fii lăudată pentru stilul tău! Află de aici şi care sunt genţile pe care o femeie stilată nu le poartă!

Surse foto: Pinterest, Splashnews

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!