Combinația perfectă dintre modern și tradițional! Descoperă colecția Nativ

Redactor Andreea Baluteanu

Căsătoria, acea uniune pământeană și nepământeană a două suflete îngemănate este unul dintre motivele pentru care viața e atât de frumoasă. Și, văzute din acest punct de vedere, verighetele nu sunt simple accesorii, sunt mărturii ale dragostei și simboluri ale unei legături ce nu poate fi zdruncinată de nimeni și de nimic.

Azi îți prezentăm modelele de verighete pe care, dacă ar fi să ne căsătorim mâine, le-am alege fără niciun strop de îndoială în suflete. Descoperă colecția Nativ, cea care împletește superbele motive tradiţionale românești cu elemente moderne! Lasă-te apoi fermecată de povestea de iubire din imaginile de mai jos!

Colecția Nativ by Minionette, când tradiția și modernitatea se îndrăgostesc

Trecut și viitor, unite într-un singur ritual: atunci când te căsătorești, îi oferi celui pe care îl îndrăgești atât femeia care ești, dar și cea care ai fost și vei deveni. Prin urmare, verigheta trebuie să reliefeze aceeași complexitate: nu un simplu accesoriu, ci o poveste.

colectia nativ

Dacă bijuteriile simple nu îți spun nimic, de ce nu te-ai întoarce către spațiul tradițional românesc? Tot mai multe perechi caută sentimentul împlinirii în eternul moștenirii noastre, și de aici a pornit și brandul Minionette atunci când a realizat colecția Nativ.

Aceasta pornește de la eleganța aurului, pe care o combină însă cu frumusețea motivelor românești, atât de specială și de plină de profunzime, și cu atingerea personală a aplicațiilor de email în tonuri tradiționale de alb, negru sau roșu.

Ceea ce reiese este o adevărată dovadă de măiestrie și talent, plină de suflet și de emoție. Ai de ales între 15 modele însuflețite de cele 8 motive tradiționale distincte și înnobilate de aplicațiile din email.

Care sunt simbolurile ce îți vor sta etern aproape? Steaua nordului, hora de fete, coloana romboidală, clepsidra sau colții lupului sunt numai câteva dintre ele. Acestea strălucesc atemporal alături de aplicațiile din email realizate manual de către bijutierii atât de înzestrați. Astfel, verighetele Minionette sunt colorate, pline de viață și de vitalitate precum iubirea ta.

Integrând email în culorile tradiționale din portul românesc, alb, negru și roșu, designerul Minionette a mărturisit că adevărata provocare a fost reprezentată de necesitatea de a atinge acel echilibru între aur și email, de a reuși să păstreze eleganța bijuteriilor fine alături de elementele tradiționale. Noi credem că i-a reușit de minune!

Atunci când realizezi achiziția, poți alege între bijuterii cu aur de 14 sau 18 karate, între tonurile de alb, galben sau rose. Poți de asemenea să plachezi și verighetele cu rodiu negru, pentru o tușă binevenită de mister și de o eleganță aparte.

Cele mai cele dintre cele mai cele: verighetele cărora le spui „da”

Mai sus am spus o poveste magică în cuvinte, acum suntem gata să îți narăm istoria de iubire în imagini.

Iată câteva dintre modelele care ne-au fermecat din cadrul colecției Nativ de la Minionette!

Inspirate de motivul popular colul morii, aceste verighete superbe sugerează energia și vitalitatea dragostei. Steaua cu 8 colțuri sau Steaua Nordului strălucește pe ia românească, sugerând motorul timpului și reflectând vibrația regenerării. Verighetele din colecția Nativ sunt concepute cu stele în 8 colțuri pictate manual cu email alb și roșu, iar cea bărbătească este simplă. Accesoriile prezintă și o bandă de confort, căci vorbim doar despre un inel pe care îl vei purta toată viața ta.

verighete minionette

VERIGHETE BICOLORE CALAUZA CU EMAIL ALB SI ROSU

Dacă îți dorești un strop de nonconformism, adaugă placarea cu rodiu negre pentru verigheta de mai sus. Acest element va crea o aură de mister în jurul bijuteriei tale, ceea ce îi va amplifica personalitatea și unicitatea. Ține cont că placarea cu rodiu nu e permanentă, dar întreținerea anuală este asigurată de designerii de la Minionette fără costuri suplimentare.

VERIGHETE CALAUZA CU RODIU NEGRU SI EMAIL ROSU

VERIGHETE CALAUZA CU RODIU NEGRU SI EMAIL ROSU

Dualitate alb-negru, eleganță și echilibru, într-o poveste de dragoste ce nu are sfârșit: acestea sunt semnificațiile pe care ne place să le acordăm verighetelor Clepsidră cu email negru. Simbolul popular românesc ce marchează trecerea timpului este colorat manual cu email negru, iar aurul alb contrabalansează atât de frumos acest design.

https://www.minionette.ro/bijuterii/verighete-clepsidra-cu-email-negru/

VERIGHETE CLEPSIDRA CU EMAIL NEGRU

Ocazie de fericire, mustind de bucurie și de poftă de viață, hora de fete este practic un simbol al tinereții, al frumuseții și al vitalității. Fie că te gândești la dansul preafrumoaselor iele sau la jocul fetelor de măritat, sentimentul este același: al nostalgiei pline de jind. Reliefând nu numai seducția, dar și integrarea și sentimentul apartenenţei la o comunitate, acest model de verighete este pictat cu email roșu pentru femei și simplu pentru bărbați. Nu uita că poți alege tipul de aur folosit, materialul și culoarea.

VERIGHETE HORA DE FETE CU EMAIL ROSU

VERIGHETE HORA DE FETE CU EMAIL ROSU

Mai ții minte cum, în basmele noastre, totul se întâmpla la o răscruce de drumuri? Acest spațiu magic, plin de semnificații, este reiterat și prin romburile intersectate, motive tradiționale românești, simbol al casei și al familiei ce trebuie protejate. La intersecția dintre tradiție și nonconformism, verighetele din aur alb cu simbolul răscrucii pictat manual cu email alb și placat cu rodiu negru vor atrage cu siguranță toate privirile.

VERIGHETE RASCRUCE CU RODIU NEGRU

VERIGHETE RASCRUCE CU RODIU NEGRU

Ne ducem tot cu gândul la casă și familie, atribute sacre ale căsniciei. Combinația de email alb cu rodiu negru nu îți surâde? Accentuează feminitatea romburilor intersectate cu emailul roșu. Această bijuterie va fi adorată de către cei care îndrăgesc motivele tradiționale românești!

VERIGHETE RASCRUCE CU EMAIL ROSU

VERIGHETE RASCRUCE CU EMAIL ROSU

Nu la o răscruce, ci la o răspântie! Varianta simplificată a romburilor intersectate strălucește acum de pe un set de bijuterii care taie respirația. Simbol al familiei, al casei, al uniunii, aceste accesorii sunt pictate cu email roșu. Banda de confort asigură comoditate deplină la purtare.

VERIGHETE RASPANTIE CU EMAIL ROSU

VERIGHETE RASPANTIE CU EMAIL ROSU

Pe lângă cele 15 seturi din colecția Nativ, Minionette îți pune la dispoziție alte 30 de modele de verighete, lucioase sau mate, debordând de simplitate sau împodobite cu pietre prețioase, pentru ca toate gusturile și preferințele să fie satisfăcute. Poți descoperi piesele online și le poți proba apoi în Atelierul Minionette din Bulevardul Eroilor nr. 7, București. Accesorii luxury, delicate și fine, dar spunând totodată o poveste, demnă de a fi repetată zi de zi, bijuteriile Minionette îmbină tehnologii moderne cu talentul nemuritor al designerilor, rezultând accesorii care îți vor fura inima și îți vor completa viața de la prima purtare.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.