Nu Skin

Combinația vestimentară pe care o femeie stilată nu o poartă vara

Redactor Andreea Baluteanu

Putem răsufla ușurate: am trecut cu bine peste capriciile primăverii (și nu au fost puține) și suntem gata să îmbrățișăm vara, cu toată pasiunea de care suntem în stare. Abia așteptăm să renunțăm la tonele de haine sub care ne-am ascuns și să ne expunem pielea generosului soare!

Cu toate acestea, în euforia momentului, riscăm să comitem unele gesturi care nu sunt demne de o femeie stilată. Ca să eviți să te îmbraci altfel decât un idol al stilului, privește-ți cu atenție fiecare outfit și evită mai ales combinația vestimentară de mai jos: e un mare „așa nu”!

Combinația vestimentară pe care trebuie neapărat să o eviți

Oricum ar suna tendințele, un model de item va face întotdeauna casă bună cu vara: rochiile, topurile sau maiourile cu spatele gol. Același croi a fost adaptat, în acest sezon, și pentru cămăși și tot de acest element de croi beneficiază și salopetele: e un adevărat regal al frumuseții în anotimpul cald!

cu spatele gol
Foto: pinterest @Iliana G. Palafox

Toate bune și frumoase, dar cu ce poți greși? Purtând un sutien vizibil pe sub topul sau bluza cu spatele gol. Rațiunile de ordin estetic sunt imposibil de contestat: imaginează-ți că vei rupe vizual efectul splendid al unui spate frumos, gol. Contești însăși rațiunea acestui obiect vestimentar, așa că nu e de mirare că această combinație ar trebui interzisă pe timp de vară!

Sutienul vizibil prin piesele backless nu e însă doar un afront adus stilului, dar și o greșeală care îți va compromite aspectul. „Spărgând” continuitatea vizuală a spatelui gol, vei părea mai scundă, disproporționată și poți câștiga chiar câteva kilograme în plus: ești sigură că vrei să te abonezi la aceste inconveniente?

Și nu e permis nici măcar dacă porți un sutien colorat sub un top alb, considerând că astfel adaugi un strop de vibrație outfitului tău. Efectul final nu va fi interesant, ci mai degrabă va rima cu eșecul.

Aceeași regulă se aplică și duo-ului alb-negru: nici aici nu primești puncte de stil!

sutien colorat sutien alb negru
Foto: pinterest @elisabeth williee Foto: pinterst @Gates Erin

E adevărat, pe podium am descoperit o alăturare interesantă, la Balenciaga, în prezentarea de primăvară-vară 2016, în care o bustieră era supusă unei rochii de dantelă, cu spatele gol. Deși efectul final e destul de interesant, imaginea se numără printre dovezile că ceea ce vedem pe catwalk nu e întotdeauna aplicabil și în realitate.

balenciaga primavara vara
Foto: pinterest @Caroline Green

Și, din păcate, nici măcar ideea de a suprapune un top cu un sutien în aceeași culoare nu te va salva!

cu spatele gol si sutien
Foto: Instagram @everydaysugar

Dacă nu te-am convins încă, aruncă-ţi privirea asupra imaginii de mai jos, cu un spate superb, expus de o rochie decoltată: e unul dintre cele mai hot outfituri ale sezonului, mult mai seducător decât creațiile care îți dezvelesc sânii.

fata cu spatele gol
Foto: Instagram @aothelabel

Cum poți purta articolele cu spatele gol

Am înțeles că sutienele care se întrevăd printr-un articol cu spatele gol nu funcționează, dar la ce putem apela atunci?

Poți miza pe o piesă decadentă de lenjerie intimă, din dantelă, joasă. Este perfectă pentru topurile ușor decoltate, din care se va putea chiar întrezări în mod stilat, grație aspectului său sexi!

sutien de dantela
Foto: Pinterest @Angee Kerr

Adeptele inovațiilor în fashion vor suspina de fericire în fața modelului de sutien special conceput pentru bluzele cu spatele gol, cu susținere invizibilă la spate. E cea mai bună soluție de compromis!

sutien cu spatele gol
Foto: pinterest @Leslie Bullard

Dar, dacă ai curaj, e musai să apelezi la maniera cea mai hot de a purta un top cu spatele gol: renunță la sutien. E o mișcare câștigătoare mai ales pentru fetele cu sânii mici!

fara sutien
Foto: Instagram @blancdate

Tu ce părere ai? Vei evita această combinație vestimentară „defăimătoare” pentru o femeie stilată în vara 2017?

Surse foto: Pinterest, Instagram

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (13)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta