Costume de baie diferite pentru ocazii diferite

Redactor Divahair.ro

Am trecut de jumătatea verii, însă acest lucru nu ne împiedică cu nimic să ne relaxăm, în special dacă am amânat până acum mult așteptata vacanță. Este important să ne păstrăm buna dispoziție, indiferent de perioada anului, motiv pentru care o escapadă în afara orașului este recomandată pentru o destresare cum se cuvine. În cazul în care zilele de concediu sunt pe sfârșite, putem opta oricând pentru o ieșire la piscină sau de ce nu, putem organiza chiar noi un pool party cu prietenii.

Vestimentația este importantă pentru toate doamnele și domnișoarele, iar colecția de costume de baie trebuie reînnoită în fiecare sezon. În funcție de ocazia pentru care ne îmbrăcăm, putem alege un costum potrivit din gama de propuneri ale celor de la SevenSins, care este extrem de largă. Articolele de pe www.sevensins.ro sunt destinate femeilor stilate care vor să fie în permanență în trend. Costumele de baie au modele foarte diverse, sunt disponibile pe toate mărimile, iar conceptele în jurul cărora se învârt sunt culorile tari, modelele florale, formele geometrice și accesoriile împrumutate de la lenjeria intimă.
Iată câteva sugestii, în funcție de contextul indicat:

Costume de baie pentru​ o ​zi la piscină

femeie in costum de baie

Petrecerile la piscină sunt o modalitate rapidă și distractivă de a-ți petrece timpul cu prietenii, deoarece de obicei nu necesită o planificare deosebită. Un costum de baie în două piese care să fie confortabil, dar și să arate bine din punct de vedere estetic este ideal pentru o astfel de ocazie.

Costume de baie pentru​ ​o​zi la plajă

femeie in costum de baie

O petrecere pe plajă este binevenită în cadrul unei vacanțe exotice. Poți cunoaște oameni noi, alături de care să te distrezi și cu care să legi prietenii și să te bucuri din plin de timpul petrecut în mijlocul naturii. Pentru că imprimeurile florale nu ies niciodată din trend, poți alege un costum care să conțină un model cu flori.

Costume de baie pentru​ ​u​​n ​​e​veniment de vară

femeie in costum de baie femeie in costum de baie

În cazul în care avem de-a face cu un eveniment sezonier la piscină, cel mai probabil tema acestuia va fi legată de ideea de vară. Fiind vorba despre un eveniment, este indicat să alegi ceva care să te transforme într-o apariție memorabilă. Așadar, ai putea opta pentru un costum de baie întreg, accesorizat eventual cu un pareo pe măsură.

Costumul ​de baie ​universal

femeie in costum de baie femeie in costum de baie

Chiar și dacă te decizi în mod spontan să mergi cu prietenii la piscină sau la mare pentru un weekend, trebuie să fii pregătită și pentru astfel de ocazii. Costumele cu bretele detașabile sunt opțiuni ideale pentru obținerea unui bronz eficient în orice situație, fie că sunt deux-pieces sau întregi.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.