Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Cum îţi aranjezi blugii în cizme

Andreea Baluteanu

Se apropie sezonul cizmelor şi cine le poate însoţi mai comod decât o pereche de blugi? Deşi această combinaţie este ultrapopulară, se dovedeşte în acelaşi timp o capcană viclean întinsă în faţa fetelor de pretutindeni, care comit greşeli deranjante vizual în ţinute.

Noi te învăţăm în rândurile de mai jos cum să îţi aranjezi blugii în cizme, pentru a puncta pozitiv această combinaţie stilistică la modă în 2016!

Aşa îţi aranjezi blugii în cizme: sfaturi de care ai nevoie!

Cizmele peste genunchi sunt marile noastre slăbiciuni acum şi ne dorim din tot sufletul să deprindem şi noi aerul seducător al lui Gigi Hadid atunci când purtăm aceste piese irezistibile. Însă trebuie să te avertizăm că ele nu vor funcţiona în combinaţie cu orice pereche de blugi şi că va trebui să depui câteva eforturi consistente pentru a-ţi găsi accesoriile cu valoare de suflete-pereche.

AŞA DA AŞA NU

În primul rând, este foarte important să alegi cizme peste genunchi care să ţi se potrivească perfect. Chiar şi cele mai mici „slăbiciuni” în compatibilitatea voastră vor fi imediat sesizate! În cazul în care cizmele îţi sunt prea mici, pe lângă disconfortul creat (şi problemele de sănătate pe care le vei experimenta în timp), efectul vizual al pielii „adunate” la capătul cizmei nu va fi deloc atrăgător.

Nici cizmele prea mari nu sunt o alegere mai fericită! Cutele exagerate (este imposibil să nu se formeze măcar câteva mici încreţituri, ideea e ca acestea să nu fie deranjante vizual) pe care le formează pe picior vor face diferenţa între o ţinută reuşită şi un adevărat fiasco vestimentar: ai în rândurile de mai sus o exemplificare perfectă de „aşa da” şi „aşa nu”. În timp ce Gigi Hadid este expresia perfecţiunii întruchipate, „concurenta” ei mai are de lucrat!

Şi în cazul combinaţiei de cizme obişnuite şi blugi este foarte important să ţii cont de aceste reguli. Noi îţi recomandăm să alegi jeanși mulaţi, pe care să îi asociezi cu cizme uşor lejere, precum Reese Witherspoon în imaginea de mai jos. Combinaţia de cizme strânse pe gambă, care se termină imediat sub genunchi, şi blugi drepţi sau chiar evazaţi nu este cea mai fericită. Din nou, îndreptarul de „aşa da” şi „aşa nu” ne este util!

AŞA DA AŞA NU

Informaţiile de mai sus nu se traduc însă prin „blugii evazaţi nu vor cunoaşte” niciodată cizmele! Poţi aranja şi o pereche de flared jeans în cizme, atât timp cât cunoşti o regulă preţioasă: este foarte important să alegi o pereche mulată până în punctul în care blugii devin largi. Şosetele te vor ajuta să reglezi problema croiului evazat din partea de jos: pur şi simplu introdu blugii în ele şi tocmai ai transformat ca prin magie jeanşii largi în model skinny. Pentru noi, imaginea de mai jos a devenit un ghid vizual demn de lipit pe oglindă!

Ţine cont, cu toată seriozitatea fashion din lume: combinaţia de blugi largi pe pulpe şi cizme este una nefericită. Apelează la botine şi rămâi de partea luminoasă a stilului! De asemenea, probează cu răbdare infinită, până ce te vei asigura că vedetele noastre de azi, blugii şi cizmele, ţi se potrivesc perfect!

Blugii purtaţi cu cizme se numără printre ţinutele adorate de fotomodele! Ţine cont de aceste reguli de aranjare a jeanşilor în cizme şi vei fi fabuloasă, aşa cum te ştie toată lumea!

Surse foto: Splashnews, Pinterest, Instagram

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (31)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!