Nu Skin

Cum se îmbracă o femeie deşteaptă

Eugenia Dinescu, redactor

Nu doar un IQ peste medie, abilitatea de comunicare şi dezvoltarea opiniilor proprii definesc femeia deşteaptă din ziua de astăzi, ci şi atenţia pe care o acordă imaginii.  Dincolo de a fi un lucru superficial, construirea unui tip de estetică te ajută să fii percepută aşa cum ţi-ai dori –  una dintre principalele calităţi ale unei femei deştepte şi puternice.

Răsfoieşte galeria şi descoperă secretele de stil ale femeilor deştepte! 

Nu îşi etalează atuurile ostentativ

Nu îşi etalează atuurile ostentativ

Nu trebuie să îţi fie ruşine dacă ai fost înzestrată cu un decolteu ca al lui Marilyn Monroe sau cu un posterior voluptuos - însă nu ar trebui să fie singurele lucruri pe care ceilalţi le observă la tine atunci când intri într-o încăpere. Păstrează echilibrul şi accentuează-ţi sex-appealul în moduri stilate şi sexi în egală măsură: mizează pe jocul transparențelor sau decupajelor geometrice, care dezvăluie suficient de mult încât să suscite imaginaţia, dar păstrează o doză seducătoare de mister.

Nu ţine cont de dictonurile modei

Nu ţine cont de dictonurile modei

Clasic, atemporal, versatil: femeile deştepte nu permit să se confunde cu masele de fashioniste care adoptă orbeşte trendurile, ci investesc în piese esenţiale, care le permit să plece de la birou la party fără să îşi modifice ţinuta în moduri esenţiale. Inspiră-te  din tendinţele văzute pe catwalk şi experimentează în voie, dar evită capcana de a adopta stiluri cu care nu te identifici. Basic, dar nu plictisitor: aceasta este mantra femeilor deştepte înainte de o sesiune de shopping!

Arată întotdeauna ca scoasă din cutie...

Arată întotdeauna ca scoasă din cutie...

... fără să pară că a depus vreun efort.  Machiajul discret, silueta minimalistă a hainelor, accesoriile statement şi echilibrul cromatic sunt câteva dintre mărcile de stil prin care poţi recunoaşte o femeie deşteaptă în peisajul contemporan. Mirajul simplităţii poate fi dificil de obţinut, aşa că îţi dezvăluim un truc simplu care îţi permite să obţii un impact maxim cu efort minim: regula celui de-al treilea articol!

Îşi construieşte un stil personal

Îşi construieşte un stil personal

Femeile deştepte ştiu că moda este un mijloc de comunicare, aşa că nu lasă la voia întâmplării mesajul pe care hainele îl transmit despre stilul şi personalitatea lor. Fie că adoptă minimalismul scandinav, glamourul milanezelor sau stilul degajat al fetelor din L.A., să se simtă reprezentată de hainele pe care le poartă este cel mai important lucru pentru o femeie deşteaptă – nu monograma unui brand renumit sau achiziţia aceluiaşi model de geantă precum jumătate dintre prietenele ei. Femeile deştepte ştiu că avantajul major al modei este puterea de a le individualiza, aşa că nu ignora acest aspect atunci când îţi construieşti o ţinută!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta