Diva recomandă: Brățări handmade cu personalitate. eBrățara ta, aşa cum vrei!

Redactor Andreea Baluteanu

Cea mai importantă trăsătură pe care trebuie să o aibă orice bijuterie? Personalitatea! Cu cât piesele pe care le porți sunt mai potrivite cu tine, posesoarea lor, cu cât îți pictează în culori mai fidele temperamentul și hobby-urile, plăcerile și pasiunile, cu atât va fi mai reușit efectul lor. 

Mai ales atunci când vine vorba despre bijuterii, să porți o piesă doar pentru că e la modă se poate dovedi o decizie mai mult decât neinspirată. Ține cont de faptul că accesoriile cu poveste ar trebui să îți stea alături pentru tot restul vieții, să îți fie la fel de dragi precum o părticică din tine și, per ansamblu, să reprezinte o completare a ta și a personalității tale.

De aceea noi îți vom recomanda întotdeauna cu căldură brățările handmade, pline de „zvâc”. Te învățăm cum să ți le confecționezi chiar tu în rândurile de mai jos!

eBrățara, bijuteria momentului: cum să o personalizezi online

Spre deosebire de multe magazine online specializate în arta bijuteriilor, ebratari.ro știe cât de important este ca piesa pe care o porți să ți se potrivească perfect. De aceea, creatorii minunatelor brățări au pus la punct un sistem de achiziție care nu poate da greș, deoarece tu ești consultată la fiecare pas. Cu sloganul „simte diferența”, magazinul online dă într-adevăr dovadă că e „altceva”. 

Cum anume îți poți crea chiar tu brățara care ți se potrivește de parcă ar face parte din ființa ta? Simplu! Îți arătăm în rândurile de mai jos!

În primul rând, decide ce îți dorești! Pe ebratari.ro ai la dispoziție mai multe tipuri de bijuterii: pentru femei și bărbați, cu elemente marine, tendințe rock, mărțișoare sau modele unisex. Brățările sunt concepute din piele naturală, moale sau/și din argint de cea mai bună calitate.

Preferatele noastre rămân însă brățările cu mesaj și îți vom arăta imediat cum să le personalizezi. Sunt un cadou minunat, fie că ți-l faci ție, fie că îl oferi unei persoane dragi. Să începem procesul de creație a brățării momentului!

Primul pas constă în a alege modelul de brățară care îți face cu ochiul. Consultă secțiunea de brățări de damă cu mesaj și optează pentru varianta care îți place cel mai tare. Atenție însă, nu te orienta neapărat după mesaj sau după culoare, deoarece le vei personaliza după bunul plac.

Noi am ales o brățară handmade lată din piele naturală, cu șnur de argint și posibilitatea de a inscripționa un mesaj. După ce ai selectat și tu modelul dorit, următorul pas constă în a completa tabelul de mai jos cu datele tale.

Primul câmp pentru brățara noastră handmade este legat de culoarea șnurului de 2 mm. Ai de ales între 22 de nuanțe, așa că pune-ți creativitatea la lucru.

Mai departe, este cazul să decizi care va fi culoarea benzii de piele cu o dimensiune de 10 mm. Oferta personalizabilă din partea ebratari.ro este la fel de vastă, iar tu poți opta dintre cele 22 de tonuri. Desigur, variantele diferă de la un model de brățară la altul.

Deja începi să întrevezi cum va arăta brățara ta? Este momentul pentru câteva informații cu caracter practic, respectiv stabilirea circumferinței brățării. În acest sens, poți consulta secțiunea de dimensionare sau te poți baza pe noi.

Ideea care stă în spatele acestei opțiuni oferite de eBratari este că orice femeie își dorește o brățară care să i se potrivească perfect. Mai ales dacă ai încheietura grațioasă și subțire sau, dimpotrivă, mai groasă, îți este destul de dificil să găsești modele produse în masă pe mărimea ta. Acum nu va mai exista acest inconvenient!

Sunt două modalități principale prin care poți afla circumferința mâinii tale. Pentru prima ai nevoie de un metru de croitorie. Înfășoară-l în jurul mâinii și fixează-l atât de tare cât îți dorești să fie de strânsă brățara ta. Citește valoarea de pe metru și trece apoi numărul în căsuța corespunzătoare circumferinței din tabelul de comandă a eBrățării.

Nu ai un metru de croitorie? Nu-i nimic, fă rost de o ață subțire și de o riglă sau de o ruletă. Înfășoară ața în jurul mâinii și leag-o în funcție de cât de mobilă îți dorești să fie brățara. Desfă ața și fă un semn în punctul de capăt al acesteia, apoi măsoară lungimea sa cu o riglă. Din nou, trece valoarea atunci când faci comanda.

E foarte important să nu uiți că valoarea trecută trebuie să țină cont de confortul tău. Sfatul nostru este să nu optezi pentru brățări fixe, deoarece vor lăsa urme inestetice pe piele ș se vor dovedi extrem de inconfortabile. De aceea, valoarea de circumferință a brățării nu trebuie să fie aceeași cu cea a mâinii tale.

Mai departe, lasă mesajul ce trebuie inscripționat pe brățara ta handmade. Poate fi orice, de la un motto care te caracterizează (de maximum 30 de caractere pentru acest model) până la o formă de alint sau un simplu „te iubesc”.

Pentru brățara cu mesaj M60 ai posibilitatea de a mai alege un mesaj secundar, pe spate, pentru 19 lei în plus.

Specifică în ambele cazuri fonturile pentru mesaje în secțiunea de observații.

Noi suntem de-a dreptul fermecate de eBrățara personalizabilă pe care o putem cumpăra online. Fă-i-o cadou mamei, iubitului, tuturor persoanelor importante din viața  ta. Bonus: pe ebratari.ro există și o categorie dedicată celor mai bune prietene, de unde poți alege darul de suflet pentru cea mai importantă fată din viața ta sau pentru toate amicele. Din nou, poți personaliza aspecte în funcție de model: culoarea benzii de piele, culoarea închizătorii, circumferința pentru ambele brățări. Găsește-ți un complice care să măsoare încheietura prietenei tale și ai obținut cel mai tare cadou pentru ea.

Sfatul nostru este să renunți la bijuteriile produse în masă și să te asiguri că porți la mână și în suflet un model unicat. Inspiră-te din propunerile de brățări de pe ebratari.ro sau creează propriul accesoriu, care să îți poarte pecetea. Ține cont de recomandările noastre și neapărat trimite-ne o fotografie cu măreața ta operă de artă. De-abia așteptăm să aflăm ce ai ales!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.