Eşti şoferiţă? Atunci nu trebuie să-ţi lipsească acest accesoriu!

Joi, 26.05.2016
de Eugenia Dinescu

Dacă şofezi, se poate să fi observat că durata de viaţă a pantofilor tăi pare să fie diminuată direct proporţional cu numărul de ore pe care le petreci în trafic. Sprijinindu-ţi constant piciorul drept în călcâi, pentru a apasa pedala de acceleraţie şi frâna, este doar o chestiune de timp până când vei începe să observi zgârieturile şi decolorarea pantofului.  Însă nu va fi nevoie să îţi compromiţi perechea de pantofi preferaţi, pentru că poţi pune capăt acestei neplăceri!

Nu va fi nevoie să păstrezi o pereche diferită de pantofi în maşină pentru a-ţi proteja cea mai costisitoare încălţăminte din garderobă. Magazinul AchillesHeel.ro ţi-a pregătit o soluţie sigură şi elegantă, înregistrată de OHIM Europa: protecţiile pentru pantofi Achilles Heel, un accesoriu practic şi stylish care îţi protejează pantoful folosit pentru acceleraţie de zgârieturi şi murdărie!

Pentru pantofi cu toc

 Achilles Heel High Metallic,
achillesheel.ro, 39 de lei/bucata
 Achilles Heel High Gold,
achillesheel.ro, 39 de lei/bucata
 Achilles Heel High Black,
achillesheel.ro, 39 de lei/bucata

Bucură-te pentru mai mult timp de perechea ta favorită de pantofi, pentru că protecţiile Achilles Heel te ajută să scapi de efectele neplăcute ale fricțiunii cauzate de covoraşul abraziv din maşină. De acum poţi uita de zgârieturile şi urmele lăsate de sprijinirea călcâiului în timpul şofatului, pentru că protecţiile „îmbrăţişează” tocurile cu o circumferinţă de până la 11 centimetri grosime, astfel încât poţi folosi acelaşi Achilles Heel pentru mai multe perechi de pantofi. Sistemul de prindere al protecţiilor pentru tocuri se realizează dintr-o singură mişcare, încât ataşarea şi desprinderea lor, odată ce ai ajuns la destinaţie, durează doar o clipă. Pe tocuri, fii gata, start!

Pentru pantofi fără toc

 
 Achilles Heel Purple,
achillesheel.ro, 39 de lei/bucata
 Achilles Heel Red Flame,
achillesheel.ro, 39 de lei/bucata
 
 Achilles Heel Classy Black,
achillesheel.ro, 39 de lei/bucata
 Achilles Heel Mirror,
achillesheel.ro, 39 de lei/bucata

Poţi fi tentată să consideri călcâiul lui Ahile o slăbiciune, însă produsele AchillesHeel.ro pentru protecţia pantofilor îţi vor demonstra contrariul! Confecţionate din piele naturală şi materiale de calitate superioară, nici măcar nu le vei simţi atunci când şofezi!

 Achilles Heel Red Dots,
achillesheel.ro, 39 de lei/bucata
 Achilles Heel Yellow Pony,
achillesheel.ro, 39 de lei/bucata
 Achilles Heel Bronze,
achillesheel.ro, 39 de lei/bucata

Acestea îţi asigură protecţia necesară împotriva zgârieturilor şi tocirii pantofilor înainte de vreme, cauzate de covoraşul abraziv care căptuşeşte interiorul maşinii. Uşor de fixat şi de purtat, protecţiile Achilles Heel sunt disponibile într-o mulţime de culori şi modele, astfel încât vor reprezenta un accesoriu chic chiar şi atunci când şofezi!

Accesează magazinul online AchillesHeel.ro şi descoperă gama completă de protecţii pentru pantoful folosit pentru acceleraţie, inclusiv modele pentru bărbaţi! Poţi alege dintr-o mulţime de culori, imprimeuri şi forme. Nu a fost nicicând mai chic să faci economii! Tu ce model de Achilles Heel vei alege?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (6)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!